Kontor, administration, regnskab og finans

Relevant for arbejdet som advokatsekretær, bogholder, bogholderi- og regnskabsassistent, chefsekretær, kontorassistent, kontorfuldmægtig, kontormedhjælper, personalesekretær, revisorassistent, skolesekretær, speditør, studiesekretær, ejendomsadministrator eller lignende.

Kursuspakkerne er gældende fra 1. marts 2021

Grundlæggende administration - 27 dage

Kursuspakken vil præsentere dig for mål og strategier for administrative medarbejdere, skriftlig kommunikation og tekstformulering. Du vil lære at behandle kontotyper, kasserapporter og fakturahåndtering.

Grundlæggende it - 25 dage

Kursuspakken er til dig der vil blive fortrolig i arbejdet med en computer og få kendskab til de mest anvendte programmer.

Grundlæggende regnskab - 30 dage

Kursuspakken stiler mod jobfunktioner i både den offentlige og private sektor, som omhandler administration med særlig vægt på tal og økonomi.

Den grundlæggende lederuddannelse - 13 dage

Kursuspakken er for dig, der har brug for en praktisk uddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i den daglige ledelse, selvom du ikke har en lang teoretisk uddannelsesbaggrund.

Administrativ it/superbruger - 30 dage

Kursuspakken er for dig, som ønsker et brush-up inden for dine nuværende administrative jobfunktioner og dig, som måske har et ønske om at skifte branche og derfor har brug for nye kompetencer inden for it og administration.

Frontmedarbejder inden for salg, service og anden kundebetjening - 30 dage

Kursuspakken er for dig, der er virksomhedens første møde med kunden fx som kundeservicemedarbejder, salgskonsulent, servicemedarbejder, kundekonsulent, receptionist.

Digital handel - 28 dage

Kursuspakken er til dig som gerne vil arbejde med hvordan man opretter en webshop og ønsker en grundig introduktion samt hvordan man anvender sociale medier til kommunikation og markedsføring.

Løn og personale - 30 dage

Kursuspakken er til dig som gerne vil arbejde med løn og personaleopgaver i virksomhedens regnskabs- eller HR-funktion.

På vej mod den offentlige sektor - 11 dage

Kursuspakken er til dig som gerne vil arbejde selvstændigt med at analysere, planlægge og udføre opgaver indenfor området offentligt økonomi, herunder budget, regnskab og finansiering.

Supplerende kurser