Kontor, administration, regnskab og finans

Relevant for arbejdet som advokatsekretær, bogholder, bogholderi- og regnskabsassistent, chefsekretær, kontorassistent, kontorfuldmægtig, kontormedhjælper, personalesekretær, revisorassistent, skolesekretær, speditør, studiesekretær eller lignende.

Kursuspakkerne gælder først fra 1. marts 2022

Administrativ koordinator - 26 dage

Kursuspakken giver nye administrative kompetencer inden for projektarbejde - og projektkoordinering , møde- og webinardeltagelse, innovativ og bæredygtig omstilling af processer, datahåndtering, cirkulær økonomi og kommunikation mm.

Grundlæggende it - 26 dage

Kursuspakken er til dig der vil blive fortrolig i arbejdet med en computer og få kendskab til de mest anvendte programmer.

Grundlæggende regnskab - 30 dage

Kursuspakken stiler mod jobfunktioner i både den offentlige og private sektor, som omhandler administration med særlig vægt på tal og økonomi.

Den grundlæggende lederuddannelse - 13 dage

Kursuspakken er for dig, der har brug for en praktisk uddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i den daglige ledelse, selvom du ikke har en lang teoretisk uddannelsesbaggrund.

Administrativ it/superbruger - 30 dage

Kursuspakken er for dig, som ønsker et brush-up inden for dine nuværende administrative jobfunktioner og dig, som måske har et ønske om at skifte branche og derfor har brug for nye kompetencer inden for it og administration.

Frontmedarbejder inden for salg, service og anden kundebetjening - 30 dage

Kursuspakken er for dig, der er virksomhedens første møde med kunden fx som kundeservicemedarbejder, salgskonsulent, servicemedarbejder, kundekonsulent, receptionist.

Digital handel - 28 dage

Kursuspakken er til dig som gerne vil arbejde med hvordan man opretter en webshop og ønsker en grundig introduktion samt hvordan man anvender sociale medier til kommunikation og markedsføring.

Lønbehandling - 10 dage

Kursuspakken er til dig som gerne vil arbejde med lønberegning og relaterede opgaver i virksomheden.

På vej mod den offentlige sektor - 11 dage

Kursuspakken er til dig som gerne vil arbejde selvstændigt med at analysere, planlægge og udføre opgaver indenfor området offentligt økonomi, herunder budget, regnskab og finansiering.