Kontor, administration, regnskab og finans

Relevant for arbejdet som advokatsekretær, bogholder, bogholderi- og regnskabsassistent, HR-assistent, import- og eksportmedarbejder, kontorfuldmægtig, kontormedhjælper, lønbogholder, overassistent, revisorassistent, speditør, studiesekretær eller lignende.

Kursuspakkerne gælder fra 1. marts 2024

Administrativ it/superbruger - 30 dage
Kursuspakken er for dig, som ønsker et brush-up inden for dine nuværende administrative jobfunktioner og dig, som måske har et ønske om at skifte branche og derfor har brug for nye kompetencer inden for it og administration. 

Administrativ koordinator - 28 dage
Kursuspakken giver nye administrative kompetencer inden for projektarbejde - og projektkoordinering, møde- og webinardeltagelse, innovativ og bæredygtig omstilling af processer, datahåndtering, cirkulær økonomi og kommunikation mm. 

Bæredygtighedsrapportering - 11 dage
Kursuspakken er for dig, der har brug for viden om de nye lovgivningskrav og forventninger til virksomhedernes ESG- og bæredygtighedsrapportering, som virksomhederne, direkte eller indirekte, vil blive omfattet af pr. 1. januar 2024 og fremefter.

Den grundlæggende lederuddannelse - 13 dage
Kursuspakken er for dig, der har brug for en praktisk uddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i den daglige ledelse, selvom du ikke har en lang teoretisk uddannelsesbaggrund. 

Digital handel - 28 dage
Kursuspakken er til dig som gerne vil lære mere om opretning af webshop og introduktion dertil, samt hvordan man anvender de sociale medier til kommunikation og markedsføring. 

Frontmedarbejder inden for salg, service og anden kundebetjening - 30 dage
Kursuspakken er for dig, der er virksomhedens første møde med kunden fx som kundeservicemedarbejder, salgskonsulent, servicemedarbejder, kundekonsulent, receptionist.

Grundlæggende it - 30 dage
Kursuspakken er til dig der vil blive fortrolig i arbejdet med en computer og få kendskab til de mest anvendte programmer. 

Grundlæggende regnskab - 30 dage
Kursuspakken stiler mod jobfunktioner i både den offentlige og private sektor, som omhandler administration med særlig vægt på tal og økonomi. Se folder.

Klar til udvikling og formidling på det offentlige område - 16 dage
Kursuspakken er for dig, der gerne vil deltage i projektarbejde og tage aktivt del i opgaver og processer under forandring i den offentlige forvaltning. Du får samtidig forbedret dine kompetencer i kommunikation, håndtering af dokumentation i regneark og præsentation.

Lønbehandling - 10 dage
Kursuspakken er til dig som gerne vil arbejde med lønberegning og relaterede opgaver i virksomheden.