Ledelse

Relevant for arbejdet som butikschef, formand, drift og produktion, indkøbschef,  kantineleder, kvalitetschef, maskinmester, projektleder, salgschef, souschef, køkken, værkfører eller lignende.

Kursuspakkerne gælder fra 1. marts 2023 

Den Grundlæggende Lederuddannelse - 13 dage
Kursuspakken er for dig, der har brug for en praktisk uddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i den daglige ledelse, selvom du ikke har en lang teoretisk uddannelsesbaggrund.

Administrativ it/superbruger - 30 dage
Kursuspakken er for dig, som ønsker et brush-up inden for dine nuværende administrative jobfunktioner og dig, som måske har et ønske om at skrifte branche og derfor har brug for nye kompetencer inden for it og administration.

Bæredygtighedsrapportering - 11 dage
Kursuspakken er for dig, der har brug for viden om de nye lovgivningskrav og forventninger til virksomhedernes ESG- og bæredygtighedsrapportering, som virksomhederne, direkte eller indirekte, vil blive omfattet af pr. 1. januar 2024 og fremefter. 

Digital handel - 28 dage
Kursuspakken er til dig som gerne vil lære mere om opretning af webshop og introduktion dertil, samt hvordan man anvender de sociale medier til kommunikation og markedsføring. 

Grundlæggende it - 30 dage
Kursuspakken er for dig som gerne vil blive fortrolig i arbejdet med en computer og få kendskab til de mest anvendte programmer.

Grundlæggende regnskab - 30 dage
Kursuspakken stiler mod jobfunktioner i både den offentlige og private sektor, som omhandler administration med særlig vægt på tal og økonomi.

Lønbehandling - 10 dage
Kursuspakken er for dig, som gerne vil arbejde med lønberegning og relaterede opgaver i virksomheden.