Ledelse

Relevant for arbejdet som butikschef, formand, drift og produktion, indkøbschef,  kantineleder, kontorleder, kvalitetschef, lagerchef, maskinmester, salgschef, souschef, køkken, værkfører eller lignende.

Kursuspakkerne gælder fra 1. marts 2024 

Den Grundlæggende Lederuddannelse - 13 dage
Kursuspakken er for dig, der har brug for en praktisk uddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i den daglige ledelse, selvom du ikke har en lang teoretisk uddannelsesbaggrund.

Administrativ it/superbruger - 30 dage
Kursuspakken er for dig, som ønsker et brush-up inden for dine nuværende administrative jobfunktioner og dig, som måske har et ønske om at skrifte branche og derfor har brug for nye kompetencer inden for it og administration.

Bæredygtighedsrapportering - 11 dage
Kursuspakken er for dig, der har brug for viden om de nye lovgivningskrav og forventninger til virksomhedernes ESG- og bæredygtighedsrapportering, som virksomhederne, direkte eller indirekte, vil blive omfattet af pr. 1. januar 2024 og fremefter. 

Digital handel - 28 dage
Kursuspakken er til dig som gerne vil lære mere om opretning af webshop og introduktion dertil, samt hvordan man anvender de sociale medier til kommunikation og markedsføring. 

Grundlæggende it - 30 dage
Kursuspakken er for dig som gerne vil blive fortrolig i arbejdet med en computer og få kendskab til de mest anvendte programmer.

Grundlæggende regnskab - 30 dage
Kursuspakken stiler mod jobfunktioner i både den offentlige og private sektor, som omhandler administration med særlig vægt på tal og økonomi.

Lønbehandling - 10 dage
Kursuspakken er for dig, som gerne vil arbejde med lønberegning og relaterede opgaver i virksomheden.