Salg, indkøb og markedsføring

Relevant for arbejdet som account manager, assistent til salgsupport, blomsterdekoratør, butiksassistent, butiksmedhjælper, call centermedarbejder, ejendomsmægler, ekspedient, indkøber, interviewer, kundeservicemedarbejder, logistikmedarbejder, salg og indkøb, salgs- og kundeansvarlig, salgskonsulent eller lignende.

Kursuspakkerne gælder fra 1. marts 2024

Den Grundlæggende Lederuddannelse - 30 dage
Kursuspakken er for dig, der har brug for en praktisk uddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i den daglige ledelse, selvom du ikke har en lang teoretisk uddannelsesbaggrund.

Administrativ it/superbruger - 30 dage
Kursuspakken er for dig, som ønsker et brush-up inden for dine nuværende administrative jobfunktioner og dig, som måske har et ønske om at skrifte branche og derfor har brug for nye kompetencer inden for it og administration.

Administrativ koordinator - 28 dage
Kursuspakken giver nye administrative kompetencer inden for projektarbejde - og projektkoordinering, møde- og webinardeltagelse, innovativ og bæredygtig omstilling af processer, datahåndtering, cirkulær økonomi og kommunikation mm. 

Digital handel - 28 dage
Kursuspakken er til dig som gerne vil lære mere om opretning af webshop og introduktion dertil, samt hvordan man anvender de sociale medier til kommunikation og markedsføring. 

Frontmedarbejder inden for salg, service og anden kundebetjening - 30 dage
Kursuspakken er for dig, der er virksomhedens første møde med kunden fx som kundeservicemedarbejder, salgskonsulent, servicemedarbejder, kundekonsulent, receptionist mv. 

Grundlæggende it - 30 dage
Kursuspakken er for dig som gerne vil blive fortrolig i arbejdet med en computer og få kendskab til de mest anvendte programmer.

Grundlæggende regnskab - 30 dage
Kursuspakken stiler mod jobfunktioner i både den offentlige og private sektor, som omhandler administration med særlig vægt på tal og økonomi.