Salg, indkøb og markedsføring

Relevant for arbejdet som ejendomsmægler, kundeservicemedarbejder, logistikmedarbejder, salg og indkøb, account manager, interviewer, salgskonsulent, telemarketingmedarbejder, butiksassistent, indkøber, blomsterbinder, butiksmedhjælper, produktspecialist eller lignende.

Kursuspakkerne gælder først fra 1. marts 2022

Administrativ koordinator - 26 dage

Kursuspakken giver nye administrative kompetencer inden for projektarbejde - og projektkoordinering, møde- og webinardeltagelse, innovativ og bæredygtig omstilling af processer, datahåndtering, cirkulær økonomi og kommunikation mm.

Grundlæggende it - 26 dage

Kursuspakken er til dig der vil blive fortrolig i arbejdet med en computer og få kendskab til de mest anvendte programmer.

Grundlæggende regnskab - 30 dage

Kursuspakken stiler mod jobfunktioner i både den offentlige og private sektor, som omhandler administration med særlig vægt på tal og økonomi.

Den grundlæggende lederuddannelse - 13 dage

Kursuspakken er for dig, der har brug for en praktisk uddannelse og en solid værktøjskasse, som du kan anvende i den daglige ledelse, selvom du ikke har en lang teoretisk uddannelsesbaggrund.

Administrativ it/superbruger - 30 dage

Kursuspakken er for dig, som ønsker et brush-up inden for dine nuværende administrative jobfunktioner og dig, som måske har et ønske om at skifte branche og derfor har brug for nye kompetencer inden for it og administration.

Frontmedarbejder inden for salg, service og anden kundebetjening - 30 dage

Kursuspakken er for dig, der er virksomhedens første møde med kunden fx som kundeservicemedarbejder, salgskonsulent, servicemedarbejder, kundekonsulent, receptionist.

Digital handel - 28 dage

Kursuspakken er til dig som gerne vil lære mere om opretning af webshop og introduktion dertil, samt hvordan man anvender de sociale medier til kommunikation og markedsføring.

ERP for indkøb, salg og lagermedarbejder - 12 dage

Kursuspakken er for dig, som ønsker at blive fortrolig i at arbejde med styring og controlling af ressourceflow i såvel indkøb, salg og lager.

Lønbehandling - 10 dage

Kursuspakken er for dig, som gerne vil arbejde med lønberegning og relaterede opgaver i virksomheden.