Sundhed, omsorg, personlig pleje

Relevant for arbejdet som klinikassistent, lægesekretær eller lignende.

Kursuspakkerne er gældende fra 1. marts 2021

Grundlæggende it - 25 dage

Kursuspakken er til dig der vil blive fortrolig i arbejdet med en computer og få kendskab til de mest anvendte programmer.

Grundlæggende regnskab - 30 dage

Kursuspakken er for dig med jobfunktioner i både den offentlige og private sektor, som omhandler administration med særlig vægt på tal og økonomi.

Administrativ it/superbruger - 30 dage

Kursuspakken er for dig, som ønsker et brush-up inden for dine nuværende administrative jobfunktioner og dig, som måske har et ønske om at skifte branche og derfor har brug for nye kompetencer inden for it og administration.

Grundlæggende administration - 27 dage

Kursuspakken vil præsentere dig for mål og strategier for administrative medarbejdere, skriftlig kommunikation og tekstformulering. Du vil lære at behandle kontotyper, kasserapporter og fakturahåndtering.

Løn og personale - 30 dage

Kursuspakken er for dig, der gerne vil arbejde med løn og personaleopgaver i virksomhedens regnskabs- eller HR-funktion.

På vej med den offentlige sektor - 11 dage

Kursuspakken er til dig som gerne vil arbejde selvstændigt med at analysere, planlægge og udføre opgaver indenfor området offentligt økonomi, herunder budget, regnskab og finansiering.

Supplerende kurser