Nyheder

I næste uge står der dialogmøde på programmet, når HAKLs formandskab inviterer kursuschefer og LUU-medlemmer til dialogmøde på Niels Brock onsdag den 13. december 2017. 

Oxford Research har gennemført en survey, hvor virksomhederne blev bedt om at vurdere en række parametre, der har betydning for deres valg af AMU-kurser.

Charlotte, Käthe og Gitte er i gang med forløbet Grundlæggende regnskab – et 6 ugers jobrettet forløb for ledige på Aarhus Business College og oplever forløbet således

På trods af en lille nedgang, er det stadig eleverne på de merkantile uddannelser, der er flittigst til at tage ophold i udlandet. I 2016 var 521 merkantile elever i praktik uden for landets grænser.

Det blev til podiepladser for de to kontorassistenter, Rasmus Dines Petersen og Nikolaj Salling Rasmussen, der bidrog med henholdsvis en video og en tekst.

Skolerne har nu registeret aftaler til og med udgangen af oktober, og handelsuddannelsen og tandklinikassistentuddannelsen fastholder den positive udvikling, mens de øvrige uddannelser stadig har lidt færre aftaler end samme tid sidste år, selvom den seneste måned har bremset tilbagegangen.

For andet år i træk er handelsuddannelsen udpeget af undervisningsministeriet til at være en fordelsuddannelse.

Uddannelsesnævnet udsendte den 26. oktober en nyhed, hvor vi kunne fortælle, at aktiviteten på HAKLs kurser så ud til at falde en smule, men at deltagelsen på Ledelse- og Detailhandel kurserne samtidig var stigende. 

Merete Christoffersen er pr. 1. november tiltrådt som uddannelseskonsulent i Uddannelsesnævnet, hvor hun skal arbejde med EUD og servicering af de faglige udvalg.

I uge 43 blev deltagerne til DM i Skills fundet, da de regionale mesterskaber blev afholdt.