2017

Der er nu udviklet 40 nye digitale kursusmaterialer, som ligger klar på Uddannelsesnævnets hjemmeside under Skoler - Digitale kursusmaterialer. 

Den 13. december 2017 var HAKL vært for det årlige dialogmøde, hvor formandskabet mødte kursuschefer og medlemmer af de lokale uddannelsesudvalg. I år blev det afholdt på Niels Brock. 

Susanne Ottesen har lige færdiggjort forløbet Administration og IT-superbruger - et 6 ugers jobrettet forløb for ledige på Aalborg Handelsskole. 

Denne opgørelse omfatter årets første 11 måneder og nærmer sig dermed en årsopgørelse for 2017. Det ser ud til, at handelsuddannelsen og tandklinikassistentuddannelsen får et godt år.

Undervisningsministeriet har lavet en FAQ om ændringerne vedrørerende korte uddannelsesaftaler, delaftaler og VFU.

EVA har for nylig publiceret deres hovedrapport om ”Evaluering af erhvervsuddannelse for voksne”, et projekt hvor EVA har fulgt implementeringen af erhvervsuddannelse for voksne gennem de to første år af reformen.

Når vi træder ind i det nye år, vil man kunne tage den nye eSportslinje hos Mercantec. Dermed vil man kunne kombinere sin merkantile EUD med computerspil på eliteniveau.

I næste uge står der dialogmøde på programmet, når HAKLs formandskab inviterer kursuschefer og LUU-medlemmer til dialogmøde på Niels Brock onsdag den 13. december 2017. 

Oxford Research har gennemført en survey, hvor virksomhederne blev bedt om at vurdere en række parametre, der har betydning for deres valg af AMU-kurser.

Charlotte, Käthe og Gitte er i gang med forløbet Grundlæggende regnskab – et 6 ugers jobrettet forløb for ledige på Aarhus Business College og oplever forløbet således