AMU-kurset "Kommunikation i patientforløbet" gav ny viden i praksis

Hos Tandlægerne i Langeskov kommunikeres der på livet løs.

AMU-kurset ”Kommunikation i patientforløbet” hos Tietgen KompetenceCenter har givet fire klinikassistenter inspiration til og mod på at bruge den nye viden i en travl hverdag.

Klinikassistent Susanne Jacobsen fortæller:

”Vi var fire kolleger, der kunne komme afsted og det var både heldigt og vigtigt for os. Efteruddannelse er ikke noget, vi anvender så meget, men med konkret input fra vores tandlæger og med opbakning til at deltage i arbejdsmarkedsuddannelser søgte vi lidt rundt og fandt frem til at dette kommunikationskursus var noget for os.

Vi bruger jo målrettet kommunikation hver eneste dag både overfor vores patienter men også i omgangen med hinanden. På kurset blev vi opmærksomme på, hvordan kommunikation påvirker og styrer os i langt højere grad, end vi måske er bevidste om. Vi fik god viden med hjem, som vi nu forsøger at bruge i vores travle arbejdsdag. Det var to dage, der bare fløj afsted.”

Kurset gav også de fire kolleger en mulighed for at reflektere lidt over både egen og kollegernes kommunikation. Læs hele artiklen på Tietgens hjemmeside.

Læs mere om "Kommunikation i patientforløbet" og andre kurser med relevans for Sundhedspraksis samt andre kommunikations- og formidlingskurser på Tietgen.