Kontorelev fra ZBC vinder HKs fagprøvepris

Anne Katrine Heje fra ZBC, har forleden vundet HKs fagprøvepris for sin opgave, som vil komme til at lette arbejdsgangen væsentligt på arbejdspladsen. 

 

Anne Katrine har været i praktik hos Kriminalforsorgen Sjællands områdekontor i Ringsted, og her har hun beskrevet, hvordan der både kan spares tid og mindskes fejl, når der skal fordeles løntillæg imellem medarbejderne. Som afsluttende opgave har Anne Katrine lavet et Excelsystem, der nemt skaber et overblik over hvor mange løntillægskroner, der er fordelt, og man kan samtidig få et overblik over, om det er de rette, der har modtaget tillæggene. 

Fagprøven er så god, at man allerede i oktober går i gang med at implementere det nye system i kriminalforsorgen - men HK Stats næstformand er meget optimistisk omkring systemet, og han kan se det anvendt på flere statslige arbejdspladser, hvilket vil frigøre en masse resurser. 

Fra Uddannelsesnævnet ønskes Anne Katrine derfor et stort tillykke og stort bifald for den fornemme pris og det flotte arbejde!