AMU-kurser gav ny viden og et stærkere sammenhold i Vejle

Lederkursus hos City Vejle Academy gav Kit Andersen, indehaver af Osteriet, nye relationer og ny viden.  

Foreningen City Vejle oprettede i samarbejde med Kursuscentret Campus Vejle et tilbud om efteruddannelse og kurser til alle foreningens medlemmer. En af dem er Kit Andersen, indehaver af butikken Osteriet i Vejle, der har deltaget på et af City Vejle Academy’s lederkurser:

Selvom jeg snart har haft min butik i 10 år og har været salgschef førhen, lærer jeg stadig noget nyt hver dag. Inden kurset var jeg lidt skeptisk over for at skulle sidde stille og lytte. Men jeg lærte en hel del om blandt andet kundepleje og om at håndtere personale.”

Der er især ét tip fra kurset, der holder ved:
Når man møder en kunde, der gerne vil have rabat på sit køb, kan det have lige så stor værdi at give kunden en ekstra lille ting fra butikken frem for at hive penge op af kasseapparatet igen. Det er en lille ting, men hver gang jeg gør det, tænker jeg på vores underviser på kurset, Trine Gottlieb.”

Palle alene i verden
City Vejle Academy er en videreudvikling af et erhvervsnetværk, som flere af byens forretninger allerede er en del af. Erhvervsnetværket blev startet på Kit Andersens initiativ.
Da jeg åbnede butikken, følte jeg mig som Palle alene i verden. Jeg anede ikke, hvor jeg skulle gå hen. Selvom jeg var en del af city-foreningen, kendte jeg ikke rigtigt nogen, og jeg mødte kun de andre til generalforsamlinger. Det gav mig idéen om at lave en netværksgruppe i City Vejle.

Da City Vejle Academy senere blev etableret, styrkede det sammenholdet yderligere:
Før kurset var der mange fra butikkerne i den anden ende af byen, jeg ikke kendte. Men på kurset fik jeg nye relationer. Og det er altså guld værd.