"Oplev AMU" tager på danmarksturné

Kampagnen Oplev AMU drager ud på landevejen i næste uge for at opsøge de gode historier på erhvervsskoler og AMU-centre rundt om i landet. Syv skoler besøges, men mange flere skoler deltager.

 

Kampagnen Oplev AMU drager ud på landevejen i næste uge for at opsøge de gode historier på erhvervsskoler og AMU-centre rundt om i landet. Syv skoler besøges, men mange flere skoler deltager.

OplevAMU tour aktuelt 2

Omdrejningspunktet for Oplev AMU er at fortælle de mange gode oplevelser, som kursisterne har, når de er på kursus. Det er også formålet med touren næste uge. Der skal indsamles så mange gode AMU-oplevelser som overhovedet muligt på de fem dage.

I forbindelse med Oplev AMU-kampagnen har vi blandt andet hørt om kursister, der har fået tilbudt job under eller efter et kursus. Der er også de kursister, der bare er glade for at komme tilbage på skolebænken for at lære noget nyt, eller dem som har fået god sparring fra medkursister på konkrete arbejdsopgaver. Alle slags oplevelser skal indsamles, når touren starter.

Kursisterne opfordres til at dele deres oplevelser på Oplev AMUs Facebook-side. Men det er også muligt at uploade billeder til Instagram via #oplevamu, som mange allerede har gjort. Alle oplevelser – store som små – tæller og er med i lodtrækningen om lækre præmier sidst på ugen.

De syv skoler, der besøges, er; Tietgen, AMU Fyn, Rybners, AMU-Vest, Learnmark Horsens, Mercantec og AMU Nordjylland.

Det er muligt at følge med hele ugen på Facebook.

FAKTABOX
Oplev AMU er et 2-årigt TUP-projekt, der løber til udgangen af august 2015. Med Oplev AMU skal AMUs mange styrker synliggøres med hjælp fra landets skoler og kursister.

Projektet er resultatet af et samarbejde på tværs af fem faglige udvalg: Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse, Transporterhvervets Uddannelser, Træindustriens Uddannelsesudvalg, Industriens Fællesudvalg og Metalindustriens Udvalg