DM i Skills 2020

Uddannelsesnævnet har 10 elever med, som skal repræsenterer Handelsuddannelsen ved DM i Skills 2020 i Bella Centeret. I en række af film vil du kunne møde dem alle og høre om deres hverdag. 

Uddannelsesnævnet har 10 elever med, som skal repræsenterer Handelsuddannelsen ved DM i Skills 2020 i Bella Centeret. I den sidste film i rækken vil du kunne møde Tobias, der fortæller mere om sin hverdag. 

Vores sidste deltager er William Kjær fra Troelsstrup i København. William har dørmme om udlandet, men først skal eksotiske Bella Center lige bestiges. Det sker i morgen, når DM i Skills går i gang.

Tobias fra Yousee er næstsidste mand, der skal præsenteres, inden Skills sparkes i gang i morgen. Han kommer fra YouSee i Herningcenteret, og han har planlagt fremtiden.

Vi har også 8 deltagere med i disciplinen Detailhandel ved DM i Skills i Bella Centeret. Michelle kommer fra Bilka i Sønderborg for at dyste med om titlen som Danmarksmester i Detailhandel.

Vi har også 8 deltagere med i disciplinen Detailhandel ved DM i Skills i Bella Centeret. Her skal du møde Marie-Lousie, der er salgsassistent hos Louis Nielsen

Vi har også 8 deltagere med i disciplinen Detailhandel ved DM i Skills i Bella Centeret. Malene kommer fra Buhlfashion for at dyste med om titlen som Danmarksmester i Detailhandel.

Vi har også 8 deltagere med i disciplinen Detailhandel ved DM i Skills i Bella Centeret. Maibritt er taget turen fra THansen i Horsens for at dyste med om titlen som Danmarksmester i Detailhandel.

Vi har også 8 deltagere med i disciplinen Detailhandel ved DM i Skills i Bella Centeret. Tidligere fik i præsenteret David fra ABC, men denne gang skal vi til Storcenter Nord og møde Lasse Nyeng fra Tøjeksperten.

Vi har også 8 deltagere med i disciplinen Detailhandel ved DM i Skills i Bella Centeret. Den første af vores deltagere er David Munk, der skal repræsentere ABC Lavpris i Herning.