Detailhandelens Skills deltagere 2020 har været samlet på bootcamp

De 9 talenter fra detailhandelen, der skal deltage i DM i Skills Detailhandel 2020 i Bella Center Copenhagen den 16. – 18. januar 2020 var samlet til bootcamp for første gang.

Deltagerne kommer fra:

Maibritt Kraul Møllegaard, Thansen
Malene Farcinsen, Buhl Fashion
Marie-Louise Christensen, Louis Nielsen
Michelle Anholm Zülow Jensen, Salling Group/ Bilka
David Munk, ABC Lavpris
Dennis Nicolaisen, Silvan
Lasse Nyeng Larsen, PWT Group/ Tøjeksperten
Tobias Timothy Blum Sowry, TDC Group/ Yousee
William Emil Udby Kjær, Troelstrup

skillsbootbcamp

Deltagerne fik lejlighed til at se deres konkurrenter og lære dem at kende, for de vil helt sikkert indgå i deres fremtidige netværk. De fik præsenteret konceptet for konkurrencen i 2020. der blev trænet i præsentationsteknik, fordi nu skal den sidde lige i skabet, for til januar skal deltagerne op på scenen midt mellem 60.000 besøgende på BC Copenhagen og vise hvor gode de er til salgsteknik, markedsføring, forretningsforståelse, koncept og profil og ikke mindst varepræsentation, det kan godt give lidt nerver.

På detailstanden i BC Copenhagen til januar bliver der konkurrencer på scenen alle tre dage, der vil være dommere, der giver point efter hver præsentation. Desuden er der varepræsentationer fra alle 9 virksomheder, så der på standen er et merkantilt miljø, der minder om et butikstorv.

Deltagerne glæder sig, men skal nu hjem og træne på konkurrenceopgaverne, så de kan blive trygge med opgaverne og de spørgsmål der stilles og får styr på at få det rigtige med, så de kan få det høje point af dommerne. Desuden er det vigtigt, at deltagerne bliver fortrolige med at skulle forberede oplæg og være i en konkurrence.

Alle deltagere mødes igen den 7. januar 2020 på bootcamp 2, hvor der bliver mulighed for at stille spørgsmål og få afprøvet nogle af de oplæg deltagerne har forberedt hjemme, men nu under pres og hvor de skal have sagt det hele og lidt til på 10 minutter.

Vi glæder os til at se de dygtige deltagere igen til januar, og glæder os helt vildt til at finde Danmarksmesteren 2020 i detailhandel i BC Copenhagen.