Dit barns fremtid bliver forlænget med 3 år

I 2016 blev hjemmesiden "Dit barns fremtid" lanceret for at oplyse forældrene rundt omkring i landet om mulighederne ved at tage en erhvervsuddannelse. Hjemmesiden har været en succes og nu får den tre år mere.

Dit barns fremtid er vigtig.
Men for at hjælpe børnene så godt som muligt, så er forældrene nødt til at være klædt ordentligt på, når de skal vejlede. 

Flere undersøgelser har i de seneste par år vist, at dette har været et problem - Forældrene har ikke været tilstrækkelig klædt på, til at hjælpe deres børn, når de skal vælge en uddannelse.
Mulighederne har simpelthen været for uoverskuelige.
Men ditbarnsfremtid.dk har givet forældrene et stærkt værktøj, når de skal forsøge at navigere i uddannelsesjunglen. Her får man et nemt og tilgængeligt overblik, hvor man både kan finde råd om, hvordan man snakker med sine børn om uddannelser og hvordan man hjælper dem med at finde en praktikplads. 

Hjemmesiden har været så stor en succes, at projektet nu er blevet forlænget med 3 år, og derfor løber indtil udgangen af 2020. 
Den kommer dermed til at indgå i den samlede markedsføring af erhvervsuddannelserne, som skal forsøge at få flere unge til at søge ind.