Administrativ koordinator-kurset rykker på det personlige plan

Administrativ koordinator på Business College Syd rykker på det personlige plan og giver et rigtig godt arbejdsnetværk.

Tina er uddannet kontorassistent og arbejder som koordinator i firmaet Botjek i Sønderborg. Hun har gennemført 5 ud af 6 moduler i kursusforløbet "Administrativ koordinator", hvor hun afslutter med sidste modul i juni. 

Kurset motiverer til at kunne stå frem
"Fælles for os på kursusforløbet er, at vi har fået et rigtig godt netværk. Vi kan mødes og ringe til hinanden, og det er virkelig rart at have nogen at sparre med både i forhold til udfordringer i ens arbejde, men også i forhold til evt. jobsøgning", fortæller Tina og fortsætter "Kurset har på det personlige plan rykket mig meget. Jeg er blevet meget bedre til at stå frem overfor en flok, hvor jeg før i tiden måske har haft en tendens til at trække mig lidt. Så det har virkelig skubbet mig i en positiv retning."

Kursushistorie uge 15

Målgruppen er alle administrative medarbejdere, der arbejder som chefsekretær, sekretær, teamleder, receptionist, assistent eller koordinator i enten den private eller i den offentlige sektor. 

"Jeg vil gerne anbefale uddannelsen til andre. De gange jeg har været afsted på kursus, er jeg vendt tilbage til mit arbejde med en masse ny energi og værktøjer til at få prøvet af i mit daglige arbejde", afslutter Tina.

Mulighed for at bygge videre
Med kursusforløbet PA/direktionssekretær er det muligt at bygge videre på Administrativ koordinator. I dette forløb, der også er opbygget af 2-3 dages AMU-kurser, er der fokus på projektkoordinering, forhandlingskommunikation og udarbejdelse af præsentationer til ledelses- og kundemøder, og såvel til mellemledere som direktion og betyrelse, samt egne projekter. 

Læs mere på Business College Syds hjemmeside om kurserne Administrativ Koordinator og PA/Direktionssekretær.