Effektivt kursus i en tillidsfuld og engageret atmosfære

Læs om en kursists AMU oplevelse på Aalborg Handelsskole.

I efteråret 2017 deltog Camilla Lind Sørensen fra Rederiet Fjordline i et AMU-kursusforløb om kommunikation og salg og service på Aalborg Handelsskole.

"Personligt har kurserne været de mest effektive og givende kurser jeg nogensinde har deltaget i. Kurserne har givet mig en større selvindsigt både fagligt, men også personligt. Jeg fik en masse redskaber med i bagagen, som har klædt mig på til at kunne imødekomme nye udfordringer.

Effektiv og engageret undervisning
Vi fik serveret en tilpas mængde information, som blev bearbejdet via dialog, i små grupper og på kryds og tværs i klassen. Brian Lindhardt, underviser på Aalborg Handelsskole, forstod at tilpasse kursernes indhold undervejs, så det passede til netop vores situation og arbejdsgange. Brian forstod os som kursister, han gjorde undervisningen levende og relatér bar. Han gav sig tid til at lytte og tog del i vores udfordringer. Derfor blev det et effektivt kursus i en tillidsfuld og engageret atmosfære.

Muligheder fremfor begrænsninger
Vi gik alle fra kursusforløbet med godt humør og en AHA-oplevelse med mod på nye udfordringer og et ’ændret’ mindset. Kurserne har været det store samtaleemne ombord, alle har været begejstret og lidt små høje over denne oplevelse. Vi blev hver især bedt om at sætte nogle mål for os selv, enten personligt eller fagligt. Flere af os har fået indfriet vores mål, og andre er kommet nærmere deres ved brug af de mange redskaber, vi har fået med fra kurset. Vi tør nu som ansatte se ’nye veje’ og tør drømme om det der virkelig motiverer os. Vi ser muligheder frem for begrænsninger, tør være mere selvstændige og vi kan i dag se, hvordan det har båret frugt mht. kommunikation, mersalg og ikke mindst på servicen generelt. Vi er hos FjordLine vokset, stemningen ombord er positiv, og vi håber snart, at vi får fornøjelsen af endnu et kursus med Brian Lindhardt."