Uddannelsesnævnet søger ny kontorelev

Uddannelsesnævnet søger en kontorelev inden for specialet Administration, der har lyst til at indgå i et team af engagerede medarbejdere. Læs jobbeskrivelsen her.

Jobbeskrivelse:

Som elev i Uddannelsesnævnet vil du komme til at arbejde med udvikling af uddannelser og servicering af efteruddannelsesudvalget, og du vil blive uddannet inden for alle områder af administration.

Du vil indgå som en naturlig del af Uddannelsesnævnets arbejde, og du vil blive udfordret fagligt og personligt.

Din uddannelse hos os vil blandt andet omfatte:

  • Mødeplanlægning og – deltagelse
  • Administration i forbindelse med kursusudvikling
  • Administration af projekter
  • Telefonbetjening og -vejledning 
  • Udarbejdelse og vedligeholdelse af hjemmeside.

Vi har en uformel omgangstone, et godt socialt miljø og medarbejdere, der trives med, at vi løbende får nye opgavetyper og derfor hele tiden udvikler os og tænker nyt. Inden du er færdig med din uddannelse hos os, vil du helt sikkert have arbejdet med en række andre opgaver end dem, vi har nævnt ovenfor.

Lidt om dig:

Du trives i et miljø, hvor der dagligt er nye udfordringer, og du kan lide at tage ansvar for dig selv og for dine arbejdsopgaver. Du ser dig selv som en, der har styr på tingene, og i et arbejdsfællesskab er det dig, der byder ind på opgaverne, samtidig med at du sætter en ære i at levere dine opgaver til tiden og i en høj kvalitet. Du skriver et perfekt dansk og har flair for tal. Vi håber, at du er serviceminded, og at du har humor.

Det er vigtigt, at du kan fungere i et team og kan udvise ansvar for de opgaver, som teamet varetager. Det betyder også, at du skal være mødestabil og være omhyggelig med de opgaver, som du løser i teamet.

Send din ansøgning til:

Uddannelsesnævnet, Vesterbrogade 6D, 4. sal, 1620 København V, mrk. kontorelev, på

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 15. august 2018.

Uddannelsesnævnet er sekretariat for Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation & Ledelse, og de faglige udvalg for detailhandels-, handels- og kontoruddannelserne samt uddannelser inden for oplevelsesområdet. Vi er i alt 12 ansatte, heraf 6 konsulenter. Vi indgår i et kontorfællesskab med flere andre faglige udvalg.