Uddannelsesnævnet søger uddannelseskonsulent

Uddannelsesnævnet søger en engageret uddannelseskonsulent, som har evner til og ambitioner om at udvikle de merkantile erhvervsuddannelser.

Jobbet.

Du skal deltage i serviceringen af et eller flere faglige udvalg og de tilhørende uddannelser, hvor opgaverne er udvikling og implementering af erhvervsuddannelser.

Udviklingen sker på et kvalificeret og efterspørgselsorienteret grundlag, så du skal holde dig bredt orienteret om udviklingstendenser på et arbejdsmarked, der er i stadig forandring, så du kan identificere nye uddannelsesbehov, og omsætte disse til relevante og tidssvarende uddannelser.

Du skal deltage i projekter og analyser, konkrete eller tværgående, både med dig selv som deltager og som projektleder.

Du kommer til at arbejde i et teambaseret miljø sammen med højtydende og effektive kolleger.

Tiltrædelse snarest.

Din profil.

  • Du har en baggrund i eller en stor interesse for detailhandel
  • Du har relevant erfaring fra en virksomhed, gerne inden for detailhandel, en politisk organisation, centraladministrationen eller lignende
  • Du er skarp i dine mundtlige og skriftlige formuleringer
  • Du er analytisk og evner at kommunikere resultater til forskellige målgrupper
  • Du er god til at samarbejde og indgå i og udbygge netværk
  • Du har en relevant videregående uddannelse.

Uddannelsesnævnet.

Uddannelsesnævnet servicerer faglige udvalg og efteruddannelsesudvalg kompetent og professionelt, og vi fungerer ved de ansattes engagement og dygtighed som serviceorgan, sparringspartner og videncenter for ejerne og de paritetiske uddannelsesudvalg.

Vi er 12 medarbejdere, der leverer professionel, målrettet information og kommunikation til aftagere af uddannelsen og interessenter i uddannelsessystemet.

Vi bor i et driftsfællesskab sammen med 6 andre uddannelsessekretariater centralt i København.

Ansøgningen.

Send din ansøgning og CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. snarest og senest d. 24. april 2019

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen hos sekretariatschef Per Clausen på 33 36 66 01.