Her er vinderen af DM i Skills på Detailhandelsuddannelsen

I Lørdags blev afslutningsceremonien afholdt i Næstved Arenas Hal 1. Her blev alle deltagerne hyldet for deres deltagelse ved dette års Skills - og så blev vinderne kåret.

På Detailhandelsuddannelsen blev der dystet i SiMu, hvor hver af deltagerne skulle skabe resultater i deres egne virksomheder. Her blev elevernes detailevner testet i flere discipliner, da der blandt andet skulle bestilles varer hjem samt indrette butikken optimalt. 

Mellem de enkelte SiMuøvelserne blev eleverne udfordret i blandt andet Detail-jeopardy, der var Detail-paneldebat og så var eleverne blevet bedt om at lave markedsføringsvideoer, som skulle præsenteres på Detailscenen. 
Efter alle disciplinerne var gennemført og alle pointene var talt sammen af dommerne, var der dog én elev, der havde klaret sig bedre en resten af sine konkurrenter.

 rasmusdmiskills2019

Rasmus Mølsmark fra Føtex i Kalundborg vandt DM i Skills for Detailelever, og fik derfor æren af at komme på scenen og trykke hånd med Statsministeren. 

I sin præsentationsvideo fortæller Rasmus også lidt om, hvor stort et konkurrencemenneske han er, og det kan være noget af det, som har båret ham til sejr. 
Du kan se hans video her: