Fart på oplæringen af advokatsekretærer

I denne uge er der på BC Syd samlet 32 elever fra advokatbranchen. Efter nogle lidt magre år er der nu igen efterspørgsel efter advokatsekretær-elever, og i disse uger står på det på undervisning i blandt andet dødsboskifte.  

Advokatsekretær er et speciale under kontoruddannelsen målrettet administrative sagsbehandlere på et advokatkontor eller i en virksomheds juridiske afdeling. Specialet har 10 ugers skoleundervisning inkl. valgfrie specialefag, der alle er udviklet specielt til branchen og dækker alt fra inkasso, selskabsret til insolvensret mv.

Eleverne kommer fra praktikvirksomheder spredt over hele landet og mødes på BC Syd, Mommark Handelskostskole, til specialefagsundervisning, og den positive interesse for specialet betyder, at næste hold allerede er planlagt til start i 2020.

På BC Syd sidder uddannelsessekretær, Heidi Bøttern Svedborg klar til at svare på spørgsmål på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon 73407925.

advokatsekretaer