DI – pris til kontorelev Anika West Jensen fra Beck Pack Systems med speciale i administration

Dansk Industri giver hvert år en pris til årets lærling i deres 18 regionalforeninger. Der er mange dygtige elever fordelt på mange forskellige uddannelser, og det er derfor en stor hæder, at vinde prisen.

I år er en kontorelev med speciale i administration løbet med prisen. Dette års vinder i regionalforening Bornolm blev Anika West Jensen.

Hun modtager prisen, fordi hun har været med til at oprette nye samarbejder mellem en række bornholmske virksomheder og med uddannelsesinstitutionen Niels Brock. Herudover har Anika højt fagligt niveau og har igennem elevtiden fået et stort kendskab til sin praktikvirksomhed og været med til at sikre implementeringen af GDPR – regler i virksomheden.

dibornholmlaerlingepris2020

Stort tillykke til Anika West Jensen og Beck Pack Systems!

FAKTA:

DI’s Lærlingepris gives på tværs af landet og på tværs af uddannelser til lærlinge og elever, der har udmærket sig fagligt eller socialt hos den virksomhed, hvor de er i praktik. Det kan være lærlinge og elever, der tager et ekstra ansvar, når der er tryk på i dagligdagen, eller som bidrager til at skabe et godt socialt sammenhold på virksomheden.”