De første elever gennemfører på Digital Handel B2B denne sommer

Det er sommer og det betyder fagprøver. Mange tusinde elever færdiggør i øjeblikket deres uddannelser og kan dermed kalde sig faglært. Men i år er første år, at elever gennemfører specialet Digital Handel.

Specialerne Digital Handel B2C og Digital Handel B2B så dagens lys i august 2018, og da hhv. detailuddannelsen og handelsddannelsen tager to år at gennemføre ordinært, så er det i år, at de første elever færdiggør. 

En af disse elever er Kasper Vigen fra Aarhus Business College. Han afsluttede sin fagprøve i slutningen af maj og blev skolens første elev på Digital Handel B2B. 

dsc03261

Kasper har specielt været glad for undervisningen og underviserne. Til Uddannelsesnævnet siger han:

"Jeg synes særligt vores højt engagerede lærere har været en stor fornøjelse at lære under. Det er tydeligt at de selv følger med i udvikling, de er altid klar til dele spritny information med os. Det er helt vildt positivt, og meget brugbart når vi kommer tilbage til virksomheden. Det kunne f.eks. være ny GDPR lovgivning, SEO algoritmer eller handelsbetingelser."

Han har desuden gennemført et modul på et ekspertniveau, hvilket giver ham 10 ECTSpoint og en glimrende start på en akademiuddannelse.