Indkøbselev vinder lærlingepris i Horsens

Nogle gange sker der et perfekt match mellem elev og virksomhed og når det sker, så er potentialet stort. Hos Daka Denmark A/S ansatte man Sarah og resultatet var DI Horsens Lærlingepris 2020.

Det er fantastisk, at Sarah vinder DI Horsens Lærlingepris 2020. Udover at hun har udført et anerkendelsesværdigt stykke arbejde, så er hun også en rollemodel for mange unge mennesker i området, der overvejer en erhvervsuddannelse, men ikke nødvendigvis passer ind på et værksted, siger  DI Horsens formand Johannes Saugbjerg.

DI Horsens laerlingepris

At det lige netop er Sarah, der vinder prisen i år, er formanden ekstra begejstret for. Sarah er nemlig et glimrende eksempel på, at der er mange måder at tage en erhvervsuddannelse på. 

  • Det er fantastisk, at Sarah vinder DI Horsens Lærlingepris 2020. Ud over at hun har udført et anerkendelsesværdigt stykke arbejde, så er hun også en rollemodel for mange unge mennesker i området, der overvejer en erhvervsuddannelse, men ikke nødvendigvis passer ind på et værksted, siger Johannes Saugbjerg.