Hands-on starter liveshows i næste uge på Youtube og Twitch

Hands-on starter her i efteråret en storstilet kampagne, hvor liveshows fra 22 erhvervsskoler rundt i Danmark skal livestreames på to af verdens mest benyttede streamingsider.

Efteråret kommer til at byde på 22 shows anført af Nicholas Kaiser, der er kendt for sin rolle som morgenvært hos The Voice, hvor lærlinge og elever kommer til at dyste i discipliner inden for deres fag.
Alle shows vil kunne ses online via det mere alment kendte YouTube på den - i gamerregi - voldsomt populære platform, Twitch.

"Det bliver spændende at følge, hvordan Hands-ons anderledes tilgang og utraditionelle 'vejledning' virker og trænger igennem til de unge"
- Direktør Henrik Lehman Andersen, Nordea-fonden.

De 22 liveshows starter allerede på torsdag, hvor ZBC Slagelse er vært for pilotprogrammet. Dernæst venter en større tour rundt i Danmark, der kulminerer den 25. februar med det sidste show i Silkeborg på College 360. 

Bag Hands-on Live står DI, Dansk Metal, HK Privat, 3F og Teknisk Landsforbund. Projektet bliver desuden støttet af Nordea-fonden.

"Der er tale om et nyt og banebrydende projekt, som vil italesætte og vise erhvervsuddannelserne på en helt anden måde, end eleverne og de voksne omkring dem både i skolen og hjemmet tidligere har set. Det bliver spændende at følge, hvordan Hands-ons anderledes tilgang og utraditionelle 'vejledning' virker og trænger igennem til de unge "
- direktør Henrik Lehman Andersen, Nordea-fonden.

Hvis du har brug for en smagsprøve, så har Hands-On Live lavet en lille forpremiere, som du kan se nedenfor: