Politikens Undervisningspris har over 1000 indstillinger - men kun få fra EUD-området

Hvert år hylder Politiken landets bedste lærere ved at kåre Årets Underviser. Igen i år er mere end 1.000 lærere indstillet - Men blandt dem er kun få EUD-lærere. 

Hvert år indstilles lærere fra alle uddannelser og fra hele landet til Politikens Undervisningspris og blandt de mange indstillinger kåres en vinder af hovedprisen og to vindere af særpriserne på henholdsvis erhvervsuddannelserne, gymnasierne og grundskolerne.

Det er en stor opgave for fagpanelerne, som har ansvaret for at udpege de endelige vindere - Men i år ser det ikke ud til, at arbejdet bliver lige hårdt i alle kategorierne - På nuværende tidspunkt er der nemlig kun indstillet 60 EUD-lærere til hovedprisen.

Læs også: Erhvervsuddannelsernes særprisvinder, Christer Stoltz, underviser i virksomhedsøkonomi på Niels Brock EUX Business i København.

Vi er sikre på, at der sidder masser af dygtige undervisere ude i landet og at mange af dem har gjort noget ekstraordinært - specielt i forbindelse med Corona og den øgede hjemmeundervisning.

Så gå ind og anerkend deres hårde arbejde - indstil din yndlingslærer(e) inden den 5. april. Udover titlen og æren, får vinderen også kr. 75.000.