Her er vinderne af årets Fagprøvepris på Detailhandel- og Handelsuddannelsen

I fredags blev vinderne af årets Fagprøvepris kåret, og det var Johanne Bondgaard fra Matas og Mia Rødvig Olesen fra Kyocera Unimerco Tooling A/S, der løb med priserne. 

I år har komiteen haft særlig fokus på bæredygtighed og digitalisering, og dette års vindere Fagprøveprisen omhandler derfor disse områder.

Vinderen af Fagprøveprisen på detailhandelsuddannelsen var Johanne Bondgaard. Hun har i sin fagprøve på tænkt bæredygtige alternativer i hele værdikæden helt fra markedsføringsmaterialer til salgssituationen.

Et flot eksempel var, at hun havde afskaffet cellofan og andet plastik fra gaveindpakningen.

Deruodver demonstrerede hun i sin fagprøve en solid økonomisk forståelse, som i særdeleshed imponerede priskomiteen.

Fra handelsuddannelsen var det Mia Rødvig Olesen fra Kyocera Unimerco Tooling A/S.

Mia er udpeget som vinder, fordi hun i sin fagprøve i den grad arbejder i dybden med en konkret problemstilling og med henblik på at optimere værdikæden og sikre en bedre service overfor slutkunden, udfordrer eksisterende forretningsgange og fremlægger en række resultater, der kan implementeres direkte i virksomheden. 

fp2021clu2751

 (Billede af Carsten Lundager. Fra venstre mod højre: Pernille Dooleweerdt Jensen, Mia Rødvig Olesen, Nicklas Elgaard Hansen, Mikkel Per Christensen, Mohamed Mashaly og Johanne Bondgaard)