Bæredygtighed og verdensmål på dagsordenen, da HAKL og DEG afholdt webinar

HAKL havde fokus på de grønne kompetencer, da de sammen med Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier afholdt webinar om grønne AMU-pakker

2022 starter, som 2021 slutter – med fokus på bæredygtighed og dets rolle i klimaspørgsmålet, og et fortsat fokus på at gøre virksomhederne klogere på forretningspotentialet i at tænke bæredygtigt og cirkulært.

HAKL havde derfor i samarbejde med Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier stillet skarpt på investeringer og forretningsområder hos kursusudbyderne med udgangspunkt i behovet for nye grønne kompetencer hos medarbejdere og virksomheder – både nu og i fremtiden.

webinar gece72b6ac 1920

Bæredygtighed og forretningsudvikling var hvad 47 udbydere og samarbejdspartnere var nysgerrige på fredag den 28. januar da de deltog på webinaret.

Her er et lille uddrag af oplæggene fra dagen:

  • HAKL’s formandskab præsenterede, hvordan HAKL de seneste år har arbejdet med området bæredygtighed.
    HAKL har blandt andet gennemført analyser for at komme tættere på de grønne kompetencer og kompetencebehov og de har udviklet nye AMU-kurser og uddannelsespakker i bæredygtighed på ledelse, salg, indkøb og administration.
  • Lederne fremlagde deres forslag til en uddannelsespakke inden for bæredygtighed for ledere, samt deres analyser af hvad ledere tænker om bæredygtighed og bæredygtige kompetencer i virksomheden.
  • ZBC kom med deres konkrete eksempel på, hvordan de ser et uddannelsesforløb for ledere.

Havde du ikke mulighed for at være med følger her link til præsentationerne:

ZBC oplæg til DEG

Webinar HAKL uddannelsesforløb grøn omstilling