Profileret kursus i anvendelse af Excel regneark er delt i 2 nye enkeltkurser

Det højt profilerede kursus ”Anvendelse af regneark til enkle beregninger”, der har ligget i Top 10 over de mest anvendte kurser i mange år, er blevet opdelt i 2 separate kurser.

Læs om de 2 nye kurser her.

Kurset ”Anvendelse af regneark til enkle beregninger” (47218) har i mange år ligget i Top 10 over de mest anvendte kurser, og indholdet er stadig meget aktuelt.
Ved at kurset nu er opdelt i 2 nye kurser, kan du som medarbejder og din virksomhed få mere målrettet undervisning i lige præcis de Excel regnearksfunktioner, som du har brug for. Se kursusbeskrivelserne nedenunder.

Flere medarbejdere og virksomheder vil formentlig ikke have brug for begge kurser, da de funktioner der undervises i på de 2 kurser, er ret forskellige.
Endelig er varigheden blevet længere, hvis begge kurser gennemføres. Fra 2 dage til 3 dage i alt.

Læs mere om indholdet i de nye kurser på amukurs.dk, hvor det også er muligt at tilmelde sig, eller kontakt en kursusudbyder.

49825 Oprette og anvende regneark, 1 dag

Efter kurset kan du oprette og anvende et regneark på grundlæggende niveau, samt sortere og filtrere data i eksempelvis kundelister, lageroptegnelser, prislister eller varefortegnelser.

49826 Anvende regneark til beregninger og præsentation, 2 dage

Efter kurset kan du foretage simple beregninger og præsentationer/layout i regneark.

Kurserne udbydes typisk online eller i Åbent Læringscenter på skolerne, eller som holdundervisning. Det koster 192 kr. pr. dag og der er mulighed for godtgørelse, som svarer til max. dagpengesats.