22. marts introduceres det interaktive digitale undervisningsmateriale til – Præsentation af tal i regneark

På webinaret tirsdag den 22. marts kl. 14 – 15 på Teams introduceres det nye interaktive digitale undervisningsmateriale – mikrolæring til kurset ”Præsentation af tal i regneark” (40750).

De to udviklere, der har medvirket ved udvikling af materialet, vil fortælle om mikrolæringsmaterialet herunder hvor og hvordan det kan anvendes. Der er introduktion til hvad mikrolæringen indeholder og hvordan den virker, med konkrete eksempler og nedslag, desuden er der mulighed for sparring, kommentarer og spørgsmål.

Webinaret har følgende program:

  • Kort præsentation af de to udviklere - Karina Breum og Rasmus Yde.
  • Overvejelser over hvordan materialet kan anvendes i og omkring undervisningen samt test/prøve. v/ Rasmus Yde, Aalborg Handelsskole
  • Introduktion til materialet, eksempler og vinkling fra tabeller, filtrering og formatering. v/Karina Breum, Udviklingscenter Syd - Haderslev
  • Nedslag i diagramtyper og overførsel af diagramtyper. v/Rasmus Yde, Aalborg Handelsskole
  • Kommentarer, erfaringer, sparring og spørgsmål.

Har du lyst til at smugkigge i materialet finder du det samlede mikrolærings materiale til ”Præsentation af tal i regneark” - her.

Der kræves ikke tilmelding til webinaret, du skal blot klikke dig ind på det digitale rum via nedenstående link tirsdag den 22. marts kl. 14. På gensyn.

Klik her for at deltage i mødet

webinar