Her er holdet, der skal repræsentere handelsuddannelsen ved DM i Skills

I dag er der præcis en måned til, at DM i Skills sættes i gang i Høng og her vil handelsuddannelsen være repræsenteret som demonstrationsfag. 

Og forberedelserne er i fuld gang.

I år stiller handelsuddannelsen med 11 elever, der tager uddannelsen med speciale i både logistik, salg og indkøb. Derudover kommer eleverne også fra mange forskellige brancher, så de besøgende også kan se, at man både kan tage handelsuddannelsen i for eksempel tøjbranchen, autobranchen, VVS-branchen eller værktøjsbranchen. 

De har alle netop gennemført årets bootcamp, som har forberedt eleverne, så er helt klar til at svare på spørgsmål fra både folkeskoleelever, forældre og lærere. Der bliver derfor masser af muligheder for at spørge ind til alle aspekter af uddannelsen.

Skills er et kæmpe udstillingsvindue for mange af de erhvervsuddannelser, som man har mulighed for at tage efter at have afsluttet grundskolen.   

1Handelsuddannelsen skills 2022

Fra venstre mod højre:

Jakob Struck, IKEA; Christian Minke Mehl, Selected; Mikkel Gjørret, IBF; Sara Christiansen, Pieces; Marcus Østergaard, Victor Schulze, Norlys; AT Biler; Chris Madsen, Ejner Hessel; Kamilla Christensen, Solar; Freja Ravn Larsen, Lemvigh Müller; Helle Ejlskov Jensen, Harald Nyborg; Lena Jørgensen, Bygma.