Gratis workshop: OmKOF sætter fokus på Grøn omstilling og bæredygtighed

OmKOF inviterer til workshop om grøn omstilling og bæredygtighed med hovedforløbsskoler som udbyder kontoruddannelsen med specialet offentlig administration

 

Områdeudvalg for Kontoruddannelser til den Offentlig Forvaltning (OmKOF) inviterer hovedforløbsskoler som udbyder kontoruddannelsen med specialet offentlig administration til workshop om grøn omstilling og bæredygtighed torsdag den 15. december 2022. Workshoppen afholdes via Teams, kl. 9.00 - 12.00.

OmKOF har stor interesse i en dialog med hovedforløbsskolerne om hvordan og i hvilke sammenhænge hovedforløbsskolerne arbejder og implementerer grøn omstilling og bæredygtighed på skoleforløbene i forhold til udvalgets planlægning af udviklingsarbejde og implementering på specialet offentlig administration.

OmKOF håber meget at I ønsker at deltage til workshoppen. Tilmelding foregår på mail til Aida Dini, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med navn, mailadresse og skole. I modtager derefter en indkaldelse i Outlook med link til mødet i Teams, så I kan få booket tidspunktet i jeres kalender.


Frist for tilmelding er den 1. december 2022.

pexelsriccardo301930