Fitness på Skills

Fitnessuddannelsen kommer til Fredericia, når Skills lægger vejen forbi garnisionsbyen den 2. – 4. februar 2023.

Det er første gang den officielle fitnessuddannelse deltager på Skills og man er med på den kommende udgave af den store faglige fest som et demonstrationsfag. Så selvom der muligvis vil være både vægtstænger og kredsløbsudstyr på standen, vil der ikke være konkurrencer i det tungeste løft eller hurtigste løb. I stedet vil elever fra de to skoler, NEXT og Hansenberg vise de tusindvis af besøgende på Skills, hvad uddannelsen går ud på.

For den indeholder meget mere end at rette på et squat eller presse til et hurtigere løb. Fitnessuddannelsen tager nemlig udgangspunkt i at man skal kunne hjælpe og rådgive alle former for klienter, man kommer i nærheden af. Hvad enten de har en fysisk skade, er diabetes-patienter eller blot vil lægge livsstilen om. Derfor har uddannelsen et højt fokus på kroppens anatomi og fysiologi og eleverne får erfaring med forskellige træningsformer og lærer om, hvordan de påvirker kroppen. Ligesom man lærer om ergonomi og skader og hvordan man skal instruere, vejlede og motivere forskellige målgrupper, der går til fysisk træning.

Med andre ord stifter eleverne på fitnessuddannelsen bekendtskab med en bred vifte af forskellige fitnessdiscipliner.

Vil man se mere til uddannelsen, kan man læse meget mere på fitness-uddannelsen.dk eller bare møde op på Skills i Fredericia fra 2. – 3. februar næste år.

pexelscottonbrostudio7339492

Fitnessuddannelsen sigter på at klæde eleverne på tll at hjælpe klienterne bedst muligt - hvad enten de ønsker at få større muskler, fladere mave eller komme over en skade.