2023

Om ganske få timer er 2023 slut og vi skal sige goddag til 2024. Vi er samtidig nået til at kunne afsløre, hvilken af de artikler, der er på uddannelsesnaevnet.dk, I klikkede allermest på i løbet af året.

Vi er ved at lukke året ned. Det gør vi med en top fem over de mest besøgte nyheder på uddannelsesnaevnet.dk. I dag er vi nået til den næstmest populære artikel i hele 2023.

Vi er ved at lukke året ned. Det gør vi med en top fem over de mest besøgte nyheder på uddannelsesnaevnet.dk. I dag er vi nået til tredjepladsen.

Vi er ved at lukke året ned. Det gør vi med en top fem over de mest besøgte nyheder på uddannelsesnaevnet.dk. I dag er vi nået til den fjerde mest klikkede artikel.

Vi er ved at lukke året ned. Det gør vi med en top fem over de mest besøgte nyheder på uddannelsesnaevnet.dk.

Zealand Business College har sammen med Aalborg Handelsskole, TietgenSkolen, Erhvervsakademi Midtvest og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i samarbejde med HAKL, udviklet et nyt og spændende fleksibel AMU til AU forløb indenfor Handel og Logistik.  

Nu nærmer vintersolhverv sig og vi kan – langsomt – begynde at se frem til forårets grønne farver og et spændende 2024.

Der er godt gang i AMU-kurserne indenfor: Administration, Detail og Ledelse samt Handel og Logistik, som er steget eksplosivt i tredje kvartal af 2023.

UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har sammen med NEXT Uddannelse København og TietgenSkolen i samarbejde med Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL), udviklet konkrete modeller for uddannelsesforløb i ESG-rapportering og klimaregnskaber fra AMU til AU.

Handelsuddannelsen skal igen, deltage som demonstrationsfag ved DM i Skills, og vi stiller med stærkeste opstilling i Roskilde i 2024!