10 pakker med seks ugers jobrettet kurser klar

Her pr. 1. marts har Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse (HAKL) opdateret sin liste med kurser til seks ugers jobrettet uddannelse med de 10 kursuspakker, der er udviklet til den landsdækkende positivliste for 6 ugers jobrettet uddannelse for ledige til inspiration.

HAKL har opdateret listen over kurser til seks ugers jobrettet uddannelse. Det er gjort med udgangspunkt i den landsdækkende positivliste, der er udkommet fra Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering (STAR) og indeholder kurser indenfor alt fra lønbehandling over bæredygtighedsrapportering til grundlæggende it.

Der er kommet ti nye kursuspakker til, og de kan alle ses samlet herunder med link til amukurs.dk, hvor man kan se mere om hvor og hvornår man kan komme på et af kurserne eller det samlede forløb. Vil man vide mere om de øvrige muligheder der findes indenfor HAKL’s område, så kan det læses HER.

Kontakt nærmeste erhvervsskole for at høre mere om kursuspakkerne og kontakt din a-kasse, hvis du har spørgsmål om 6 ugers jobrettet uddannelse.

Læs mere om positivlisten for 6 ugers jobrettet uddannelse på Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekrutterings (STAR) hjemmeside, og se også hele positivlisten for 2023 der.

nyamukurs