Hjemmeside samler de lærepladsunderstøttende projekter ét sted

Hjemmesiden for lærepladsunderstøttende projekter er stedet, hvor man kan finde spændende undervisningsmateriale til støtte for erhvervsskolernes arbejde.

nyhjemmeseomlaerepladsunderstoettendeprojekter

Skoler og virksomheder har fået et nyt værktøj, der kan hjælpe dem i jagten på elever og hvordan de efterfølgende kan få den bedst mulige oplevelse af deres tid på uddannelsen.

Den nye hjemmeside er, primært, henvendt til uddannelsesinstitutioner på det merkantile område, og her kan man blandt andet finde et online læringsforløb, der introducerer brugeren til den viden, som kan være relevant. Forløbet kan tages, hvad enten man er ny i jobbet - eller blot ønsker at få opdateret sin viden.

Læringsforløbet kan enten gennemføres via hjemmesiden eller det kan downloades og bruges, de gange man ikke lige er online. Eller man kan bruge det på andre måder, der giver mening for den enkelte skole. Det er gratis at bruge materialet, så længe man krediterer korrekt.

Materialet og læringsforløbet er udviklet af lærepladskonsulenter fra Tietgenskolen, Roskilde Handelsskole, U/NORD og Rybners i samarbejde med De faglige Udvalg for Detailhandelsuddannelser, Handelsuddannelsen og Kontoruddannelser.

Derudover findes der et undervisningsforløb, der skal give ny inspiration til virksomheder, der vil kaste sig ud i rekruttering gennem video-opslag.

Foreløbig indeholder hjemmesiden disse tre projekter, men den er designet, så alle fremtidige og relevante projekter kan lægges ind på siden sammen med de øvrige. Så der er alt mulig grund til at gemme siden som et bogmærke.

Det nye værktøj kommer som en opfølgning på 2021-indsatsen ”Forprojekt om digitale værktøjer”.

Du kan finde den nye hjemmeside ved at klikke på billedet eller HER.

Vil man direkte til projektet om lærepladsopsøgende arbejde, så kan det findes HER.

Vil man direkte til projektet om praksisnær undervisning på kontoruddannelsen, kan det findes HER.

Vil man, i stedet, direkte til projektet om videorekruttering for virksomheder, så kan det findes HER.