Tilmeld jer Karrieredage for Handelsuddannelsen 2024

Karrieredage for Handelsuddannelsen vender tilbage i 2024 med tre nye spændende dage.

I 2023 afholdt Det faglige udvalg for Handelsuddannelsen, for første gang, Karrieredage for Handelsuddannelsen tre steder i Danmark. Næsten 2.000 elever kom forbi de 60 deltagende virksomheder for at indgå i en dialog om et fremtidigt uddannelsesforløb som handelselev.

Arrangementet vender tilbage igen næste år!

Det faglige udvalg for Handelsuddannelsen vil gerne tilbyde virksomheder muligheden for at være med på en eller flere af de tre dage og her komme i kontakt med hundreder af potentielle nye ansatte. Igen i år er der fokus på at hjælpe med at formidle kontakt mellem virksomheder godkendt til at oplære handelselever indenfor et af de fire specialer: Handelsassistent, salg, Logistikassistent, Indkøbsassistent samt Digital Handel B2B.

Vi kører eleverne til jer!

I løbet af dagen vil grundforløbselever på Handelsuddannelsen blive kørt fra erhvervsskolerne til Karrieredagene. Det foregår i hold, så virksomhederne ikke bliver løbet over ende, og de har derfor rig mulighed til at fortælle, hvorfor lige præcis I kan give den bedst mulige ballast til fremtidens arbejdsmarked.

Deltagelse er gratis!

Det er gratis at deltage i Karrieredagene. Lige meget om du er med på en, to eller alle tre.

Det faglige udvalg for Handelsuddannelsen sørger for locations, transport af elever og forplejning. Deltagende virksomheder får en 2x3 meter stand til rådighed, og skal selv blot stille op med eget materiale og de rette ansatte. Så klarer arrangørerne resten. 

Karrieredagene finder sted på følgende datoer:

  • 23. januar 2024 – Bella Center, København
  • 25. januar 2024 – Aalborg Kongres & Kultur Center, Aalborg
  • 1. februar 2024 - Legoland Konference, Billund

I kan læse mere og reservere jeres stand ved at klikke HER.

businesslogoblueblack