Tandklinikassistentuddannelsen besøger syv gymnasier

Som en del af KarriereTanken vil tandklinikassistentuddannelsen besøge syv forskellige gymnasier på Sjælland og Fyn hen over efteråret.

Syv gange skal eventudstyret pakkes op og ned, når unge gymnasieelever får mulighed for at stifte bekendtskab med tandklinikassistentuddannelsen og mange andre af de muligheder, som de har til rådighed når studenterhuen er kommet på.

Det er Det faglige Udvalg for Erhvervsuddannelsen til Tandklinikassistent (FUTKA), som står for at præsentere tandklinikassistentuddannelsen overfor de kommende studenter på KarriereTanken. Det hele foregår i samarbejde med de skoler, der udbyder uddannelsen, samt lokale gymnasier. Gymnasieelever, som deltager i KarriereTanken, kan lære om uddannelsen fra undervisere og nuværende elever, som er de bedste til at rådgive om job- og karrieremuligheder inden for faget.

Tandklinikassistentuddannelsen kan mødes på disse KarriereTanken-dage:

  • Tirsdag den 12. september: Holbæk
  • Torsdag den 21. september: Valby
  • Torsdag den 28. september: Frederiksberg
  • Torsdag den 12. oktober: Næstved
  • Torsdag den 26. oktober: Ballerup
  • Tirsdag den 31. oktober: Tårnby
  • Torsdag den 30. november: Odense

Hvad er KarriereTanken?

KarriereTanken matcher unge med videregående uddannelser og job igennem information fra landets videregående uddannelser og organisationer. Det gøres på steder, som eleverne er bekendte med – nemlig et lokalt gymnasie. Som en del af gymnasieelevernes undervisning får de mulighed for at møde og tale med flere forskellige uddannelser, som de kan vælge efter gymnasiet.

karrieretankenpatarnbygymnasium

I november 2022 var KarriereTanken og Tandklinikuddannelsen på besøg hos Tårnby Gymnasium. I dette efterår besøger uddannelsen syv ungdomsuddannelser sammen med Karrieretanken.