Det er lidt som at lege

For de to elever, Iris Andrea Bjorssor og Line Bisp Fogh, er det nye undervisningsmateriale fra BFA Handel et godt undervisningsværktøj, som kan gøre det (lidt) lettere at lære.

Det er torsdag middag og de to hovedforløbselever, Iris Andrea Bjorssor og Line Bisp Fogh, fra henholdsvis Bilka i Odense og Netto på Løgumklostervej i Aabenraa har været på skoleophold på Campus Bøgehøj hele ugen. De har netop overstået to timers undervisning i arbejdsmiljø og afsluttet det med et spil ErgonomIQ.

De er blandt de første elever i Danmark, som er blevet undervist gennem det nyudviklede undervisningsmateriale som BFA Handel har udviklet i samarbejde med Uddannelsesnævnet. Nu skal de to unge elever fælde dom over materialet.

- Generelt var der nogle virkelig gode animationer og forklaringer gennem alt materialet. Man ved jo godt en del af det i forvejen, men det er et fedt format at lære ud fra, siger Iris Andrea Bjorssor.

Hun bakkes op af Line Bisp Fogh.

- Vi har jo lært det på jobbet, men det er en god måde at få det genopfrisket på, siger hun.

De synes begge, at særligt quiz-delen af materialet var sjovt.

- En konkurrence er altid motiverende og en god måde at huske tingene på. Det blev lidt som at lege i stedet for at lære, siger Line Bisp Fogh.

- Ja. Det føles meget som et spil Kahoot, istemmer Iris Andrea Bjorssor.

Adspurgt om de to kunne finde på at finde materialet frem og bruge det igen, ryster de begge på hovedet.

- Jeg kunne måske godt finde på at vise det til de nye, som bliver ansat, så de med det samme kan lære, hvordan man gør tingene korrekt og ikke ender med at få nogle dårlige vaner, siger Line Bisp Fogh.

Du kan finde det nye undervisningsmateriale HER.

Du kan læse en reportage fra en undervisning i det nye materiale HER.

Du kan læse, hvordan en underviser tog imod det nye materiale HER.

ergonomiq