Til AMU-chefer: Kom til webinar om AMU til AU

Zealand Business College har sammen med Aalborg Handelsskole, TietgenSkolen, Erhvervsakademi Midtvest og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i samarbejde med HAKL, udviklet et nyt og spændende fleksibel AMU til AU forløb indenfor Handel og Logistik.  

Formål og indhold

Projektet bygger videre på resultater fra tidligere projekter om generiske modeller for forløb fra AMU til AU. Gennem afdækning af relevante kurser får kursister muligheden for at opbygge nye kompetencer i et sammenhængende forløb, så de har mulighed for at fortsætte deres kompetenceudvikling på AU niveau, samt opnå en forløbsafkortelse på AU-modulet ”Bæredygtig forretningsforståelse” og herefter fortsætte på Akademiuddannelsen i international transport og logistik.

Formålet er således at vise en vej for de kursusdeltagere, der ønsker at videreudvikle deres færdigheder og kompetencer inden for handel og logistik på et globalt marked suppleret med et bæredygtighedsperspektiv.

Der er, i projektet, udarbejdet fagplaner for AMU kurserne som kan anvendes til at vejledende underviserne i forhold til tilrettelæggelsen af lektionsplaner samt udviklet beskrivelser af uddannelsesforløbet.

Nyt spændende webinar den 24. januar 2024 fra kl. 13.00 - 13.45

Vi afholder et spændende webinar for kursuschefer/ledere og undervisere på AMU og AU, hvor Projektleder og Kursuschef Annette Farnov og Specialkonsulent Marie Toft sammen vil præsentere det nye spændende forløb.

Er du nysgerrig og har lyst til at høre mere om projektet og forløbet, kan du nemt tilmelde jer webinaret ved at sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du modtager derefter kalenderinvitation til webinaret. 

På vegne af HAKL, Zealand Business College, Aalborg Handelsskole, TietgenSkolen, Erhvervsakademi Midtvest og UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole.