2024

Med kurset ” AI-systemer til merkantile arbejdsopgaver” får AMU-udbydere mulighed for at tilbyde kursister et indblik i, hvordan arbejdsdagen kan blive lettere med kunstig intelligens – eller AI.

De merkantile uddannelseselever får pæne karakterer fra deres læresteder, som scorer eleverne højere end gennemsnittet for alle fag.

Den 7. februar fremsatte Erhvervsministeriet et lovforslag, der skal implementere EU-direktivet om CSRD (Corporate Social Responsibility Directive) i dansk lovgivning.

Administrativ medarbejder – vikariat på 1 år

Ledige kan se frem til at finde endnu flere grønne kurser og kurser om automatisering og AI på positivlisten 2024. Der er nemlig kommet flere nyskabelser på den landsdækkende positivliste 2024 for 6 ugers jobrettet uddannelse.

I morgen, tirsdag den 23. januar, skydes den første af årets tre Karrieredage for handelsuddannelsen i gang. Her vil mere end 2.000 unge handelselever få mulighed for at mødes med 37 forskellige lokale og landsdækkende virksomheder og måske skabe grundlaget for en fremtid sammen.

Den 31. januar sætter HAKL fokus på, hvordan virksomhedskonsulenten lettere kan få ”sparket døren ind” og få danske virksomheder til at benytte sig af flere af de mange spændende bæredygtighedskurser indenfor handel, administration, kommunikation og ledelse.

Når Det faglige Udvalg for Handelsuddannelsen fra i næste uge, afvikler sine tre Karrieredage for handelsuddannelsen er kontoruddannelsen også til stede med en messestand.

Hvis man har gode ideer til spændende projekter, så kan man, måske, få økonomisk tilskud. Men vent ikke for længe – ansøgningsfristen er allerede den 15. februar.

For Rikke Knudsen så var et bæredygtighedskursus på AMU en positiv oplevelse – her fik hun masser af gode input.