Webinar til AMU-udbydernes virksomhedskonsulenter

Den 31. januar sætter HAKL fokus på, hvordan virksomhedskonsulenten lettere kan få ”sparket døren ind” og få danske virksomheder til at benytte sig af flere af de mange spændende bæredygtighedskurser indenfor handel, administration, kommunikation og ledelse.

Hvad handler det om?

Indenfor det grønne og bæredygtige område findes der et væld af kurser målrettet brancherne under HAKL (Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse). Men selvom holdene burde være fyldt op med ivrige kursister, så kniber det ofte med at få virksomhederne til at tage skridtet og sende deres ansatte afsted i kurser i bæredygtigt indkøb, introduktion til grøn omstilling eller nogle af de andre kurser om den omstilling og de medfølgende krav, som Danmark – ja hele verden oplever.

På dette webinar vil HAKL sammen med salgstræner og konsulent, Per Topp, give indspark, værktøjer og ideer til, hvordan man som virksomhedskonsulent kan komme helt igennem med de grønne kurser, når man taler med virksomhedsejere eller HR-afdelingen.

Hvem henvender webinaret sig til?

Denne invitation er til dig, der arbejder som virksomhedskonsulent hos en udbyder af AMU-kurser indenfor HAKLs område.

Sidder du med kommunikation hos en udbyder eller har du blot en interesse i, hvordan man bedst muligt får flere med på den grønne omvæltning, så kan du også få gode tips og ideer.

Hvor og hvornår?

Det er et webinar, så du kan i princippet deltage fra alle steder, der er en velfungerende internetforbindelse den 31. januar mellem 11.00 og 12.00.

Program:

Kl. 11.00 Velkomst og formalia

Kl. 11.05 Baggrund for webinaret og introduktion til HAKLs bæredygtighedskurser v/Susanne Clemensen (Uddannelsesnævnet)

Kl. 11.10 Brandinginitiativer – virksomhedscases v/Anders Grabow (Uddannelsesnævnet)

Kl. 11.15 Salg af bæredygtighedskurser v/Per Topp

Kl. 11.35 Dialog og spørgsmål til Per Topp, Anders Grabow og Susanne Clemensen

Kl. 11.55 Tak for nu!

 

Hvad skal jeg gøre?

Først skal du tilmelde dig ved at sende os en Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du vil så modtage et link til webinaret kort før afholdelsen.

Du skal sende denne invitation videre til de af kollegaer, du mener vil have gavn af at deltage i webinaret.

groenomstillingwebinar