Bæredygtighedskurserne fortsætter deres fremgang

Der er fortsat stigende interesse for at tage et AMU-kursus om bæredygtighed inden for HAKLs område. Aktiviteten er næsten fire gange højere i 2023 end i 2022.

Det går den rette vej. Både med antallet af kursister, men så sandelig også med antallet af kurser med fokus på bæredygtighed indenfor HAKL (Efteruddannelsesudvalget for Handel, Administration, Kommunikation og Ledelse).

I 2022 deltog i alt 388 kursister på et bæredygtighedskursus under HAKL og AMU. De var alle fordelt på fem forskellige kurser, et tal der i 2023 var vokset til mere end det dobbelte. Der var nemlig 11 forskellige kurser, som sammenlagt havde hele 1.462 kursister igennem alt fra ”Bæredygtighed og miljø ved afvikling af events” til ”Kommunikation i en bæredygtig virksomhed”.

Præcis som i 2022 var den absolutte topscorer blandt kurserne ”Introduktion til bæredygtig omstilling”, der med 490 kursister ligger komfortabelt i top blandt kurserne. Procentmæssigt er kurset dog slået af kurset ”Cirkulær forretningsforståelse – adm. Medarbejdere”, som gik fra 32 kursister i 2022 til 263 i 2023. Det er en ottedobling i antallet af kursister.

Du kan se alle tallene i tabellen herunder. Skulle du have lyst til at dykke længere ned i alle tallene, så kan du finde dem i vores side om statistik for AMU 2023. Den finder du HER.

baeredygtighedskurser2023