Hvordan var det nu det var med Tilskud fra AUB til elever?

Ikke alle rutineopgaver er rutine. Nogle af de spørgsmål, man møder som lærepladskonsulent er spørgsmål, som kun kommer få gange om året. Så … hvordan var det nu det var?

Få svaret her:

Som ny lærepladskonsulent kan det være svært at have overblikket over de mange ordninger, som AUB administrerer i forhold til erhvervsuddannelserne. Del II i Det digitale læringsforløb for lærepladskonsulenter giver en introduktion til AUB med 8 små videoer samt en lille quiz, der giver dig mulighed for at teste dine viden på området. Ved du f.eks., om jeres grundforløbselever kan få tilskud til at søge lærepladser? Find svaret her.

 

Baggrunden for artiklen

Det digitale læringsforløb for lærepladskonsulenter er blevet udvidet med en del 2. Her fungerer læringsforløbet i endnu højere grad end før som et dagligt supplement og opslagsværk til de spørgsmål, man ikke helt kan huske svaret på fra sidst, det blev stillet.

For at give en smagsprøve på, hvordan man kan bruge materialet, hvad enten man er lærepladskonsulent eller har brug for konkret viden om området, vil Uddannelsesnævnet løbende komme med små eksempler på spørgsmål og svar fra materialet. Det hele på en måde, så læseren kan få svar på spørgsmålene på ganske kort tid.

Hvordan var det nu det var med Ny Mesterlære?