Fagprøve genbesøgt: Casper hjalp sine kunder med bæredygtig dokumentation: Nu får han pris på 30.000 kroner

Netop nu kan man indstille sin elev - eller en elev på uddannelsesstedet - til DI og HK's Fagprøvepris 2024. Derfor genudgiver vi fire artikler med sidste års vindere. Her er den fjerde og sidste i rækken, som omhandler salgstrainee Casper fra Bygma.

Salgstrainee Casper Holten Nielsen har gjort arbejdet med dokumentation og bestilling af byggematerialer lettere for sine kunder. Derfor modtager han nu årets fagprøvepris og 30.000 kroner.

Det kan være svært at få kunder til at ændre vaner. Spørg bare, Casper Holten Nielsen, tidligere salgstrainee og nuværende intern sælger i Bygma i Otterup. Han har i dag har fået overrakt årets fagprøvepris for handel på 30.000 kroner fra Dansk Industri og HK Handel for sin afsluttende fagprøve, hvor han formåede at få kunder til at ændre netop deres vaner og samtidig hjælpe dem til bedre at kunne overholde dokumentationskrav.

Som afslutning på en tid som elev hos Bygma satte Casper Holten Nielsen sig for at få flere erhvervskunder til at benytte sig af virksomhedens digitale værktøj til professionelle – Bygma ProffDok – som blandt andet kan hjælpe den enkelte håndværker med at holde styr på den lovpligtige dokumentation. Det gjorde han gennem et samarbejde med en bæredygtighedskonsulent fra Region Syd og sælgerteamet hos Bygma i Otterup.

- Her har vi en elev, der påtager sig opgaven med at ændre vaner hos sine kunder. Ikke nok med, at det lykkes Casper Holten Nielsen at få mere end 20 nye kunder til at benytte sig af systemet over en kort periode. Men hans grundige arbejde viser også, at kunderne er tilfredse med at kunne klare bestillinger online og samtidig få styr på den dokumentation, som myndighederne kræver af byggerier. Derfor fortjener han at blive belønnet med årets Fagprøvepris for Handel, siger afdelingssektorformand HK Handel Midt, Jens Pedersen.

Hos Dansk Industri er man også begejstrede for det grundige arbejde, som Casper Holten Nielsen udførte i foråret, da han arbejdede på sin fagprøve og indhentede data til den.

- Casper har kombineret problemet med at få kunder flyttet over til en digital løsning med fysiske kundemøder og -arrangementer, hvor han har kunnet komme tæt på kunderne og hjælpe dem i gang med et værktøj, der kan gøre det lettere at overholde de krav til bæredygtighedsrapportering, som enten findes eller er på vej fra det offentlige. Han beviser i sin opgave, at han kan spare både tid og penge for sine kunder ved at få dem til at være digitale i den del af arbejdsdagen. Med en sådan fusion af det digitale og håndværket, stod det hurtigt klart, at Casper Holten Nielsen var den rette til at modtage årets fagprøvepris, siger underdirektør hos Dansk Industri, Signe Tychsen Philip.

Glæden er dog allerstørst hos Bygma Otterup, hvor de selvsagt er stolte over deres elevs præstation og håndværk.

- Vi er beærede over, at sådan en flot pris kan finde vej til vores lille forretning. Vi har et stærkt hold af engagerede medarbejdere, der altid giver eleverne et solidt fundament at stå på, og det har Casper gjort brug af. Den opgave, han tog på sig, er stadig en dundrende succes seks måneder senere og på grund af hans arbejde, er vi nået meget længere end mange af vore kollegaer rundt omkring i landet. Derfor var det også heldigt, at der blev en ledig stilling i vores forretning, da Casper blev færdiguddannet og den var han selvfølgelig selvskreven til, siger Flemming Rosendal, direktør i Bygma, Otterup og tilføjer:

- Vi har fået en ny elev i virksomheden nu, og det er helt naturligt for os, at Casper er blevet hendes direkte elevansvarlige, slutter Flemming Rosendal.

Dansk Industri og HK Handel uddeler fagprøveprisen for Kontoruddannelsen på 30.000 kroner til elever, der har bestået fagprøven på Kontoruddannelsen økonomispeciale med et originalt og flot resultat. Formålet med fagprøveprisen er at gøre opmærksom på de mange muligheder på Kontoruddannelsen og inspirere elever til at præstere noget særligt, som har betydning for virksomheden, erhvervet og branchen.

bygmaotterup

Årets fagprøvepris for handelsuddannelsen uddelt af DI og HK Handel er uddelty til Casper Holten Nielsen, Bygma Otterup. Han fik prisen på 30.000 kroner overrakt 1. november på sin arbejdsplads. Fra venstre: Jens Pedersen, Afdelingssektorformand HK Handel Midt, Casper Holten Nielsen, Prismodtager, Bygma Otterup, Flemming Rosendal, Direktør Bygma Otterup, Anette Sondrup, HR-direktør Bygma, Signe Tychsen Philip, Underdirektør DI. Foto: Anni Norddahl.

Læs eller genlæs den første genoptrykte artikel fra Fagprøvepriserne 2023 HER.

Læs eller genlæs den anden genoptrykte artikel fra Fagprøvepriserne 2023 HER.

Læs eller genlæs den tredje genoptrykte artikel fra Fagprøvepriserne 2023 HER.