Beløn en elev: Indstil dem til DE og HKs fagprøvepris

Nu kan du indstille din elev til Fagprøveprisen 2024, der til oktober uddeles af Dansk Erhverv, HK Handel og HK Privat. Læs her, hvordan du indstiller.

Er din elev en af fremtidens stjerner i detail- eller handelsbranchen? Har de gennemført en imponerende fagprøve? Nu har du muligheden for at indstille dem til Fagprøveprisen 2024, hvor de bedste præstationer bliver belønnet med store præmier af Dansk Erhverv, HK Handel og HK Privat.

Fagprøveprisen anerkender og hylder de mest fremragende fagprøver inden for detail- og handelsuddannelserne. Denne pris er med til at sætte fokus på uddannelsernes betydning og sikre, at talentfulde elever får den opmærksomhed, de fortjener. I 2024 vil der blive uddelt priser for i alt 120.000 kroner, fordelt på tre topplaceringer for hver uddannelsesretning:

  1. Præmien: 25.000 kroner
  2. Præmien: 20.000 kroner
  3. Præmien: 15.000 kroner

Sådan Indstiller du?

Virksomheder og skoler, der har haft elever til afsluttende fagprøve i 2024, kan indstille disse til prisen. Det er vigtigt, at indstillingen sker i et samarbejde mellem virksomheden og skolen for at sikre, at alle nødvendige oplysninger er medtaget.

Trin-for-trin Indstilling:

Udfyld indstillingsskemaet: Find og udfyld "Indstillingsskema til Fagprøvepris 2024". Husk, at der skal udfyldes ét skema per fagprøve.

Inkluder fagprøven: Vedlæg den fuldførte fagprøve sammen med det udfyldte indstillingsskema.

Samtykkeerklæring: Sørg for at vedlægge en underskrevet samtykkeerklæring fra eleven.

Send materialet: Send den samlede indstilling til Dansk Erhverv på e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Husk: Angiv klart i emnefeltet af e-mailen, om det drejer sig om "Handelsuddannelsens Fagprøvepris 2024" eller "Detailhandelsuddannelsens Fagprøvepris 2024".

Indsendelsesfrist: Alle indstillinger skal være modtaget senest mandag den 1. juli 2024.

Udvælgelsen af vindere foregår ved, at en særlig priskomite for hver uddannelsesretning vil gennemgå de indsendte fagprøver. Komiteerne består af repræsentanter fra både erhvervslivet og erhvervsskolerne, som nøje vil udvælge de tre bedste fagprøver inden for detailhandels- og handelsuddannelserne.

Find indstillingsmaterialerne HER. Det er også her, du kan hente mere information og hente indstillingsskema, samtykkeerklæring og indstillingskriterier, scroll ned til bunden af siden.

detailvindere

Foto: Carsten Lundager

Sidste års tre vindere indenfor detailhandel:

Ida Marie Klovborg Hermann (TV), udlært hos Matas i Viborg, løb med førstepladsen hos eleverne på detailhandelsuddannelsen og den dertilhørende pengepræmie på 25.000 kr.

Andenpladsen samt 20.000 kr. gik til Malene Maul Sørensen (TH), udlært hos Meny i Herning.

Endeligt gik tredjepladsen og 15.000 kr. til Mai Hou Olesen (Midten), udlært hos Maxi Zoo i Randers.

handelsvindere

Foto: Carsten Lundager

Sidste års vindere på handelsuddannelsen:

Alexander Nørberg (TH), udlært hos Jack & Jones i BESTSELLER med førstepladsen og den medfølgende pengepræmie på 25.000 kr.

Kasper Lindemann Hansen (TV), udlært hos Temp-Team A/S, fik en andenplads og 20.000 kr.

Tredjepladsen samt 15.000 kr. gik til Line Thusen Broeng (MIDTEN), udlært hos Hovmand A/S.