HAKL-dialogmøder 2016 med skolerne og LUU i næste uge

I næste uge står der dialogmøder på programmet, når HAKLs formandskab inviterer kursuschefer og LUU-medlemmer til dialogmøder på LEARNMARK Horsens om tirsdagen og Roskilde Handelsskole om torsdagen.

I næste uge står der dialogmøder på programmet, når HAKLs formandskab møder kursuschefer og LUU-medlemmer til dialogmøder på LEARNMARK Horsens om tirsdagen og Roskilde Handelsskole om torsdagen.

Formandskabet sætter stor pris på de traditionsrige årlige dialogmøder, som giver mulighed for gensidig orientering og at drøfte problemstillinger, som både skoler, LUU og HAKL er optaget af.

I år er der lige afsluttet en trepartsaftale, der også indeholder en del om voksen- og efteruddannelse, både her-og-nu initiativer og en ekspertgruppe der skal komme med løsningsforslag for hele VEU-systemet til foråret.

Dagsorden for mødet er, hvordan skoler og LUU imødekommer virksomheders og kursisters behov for større fleksibilitet i tid, sted og tilrettelæggelse, samt skolernes programansvar for AMU på HAKLs område.

HAKL arbejder med at øge fleksibiliteten og kvaliteten i kursusudbuddet i AMU via digital læring gennem forskellige projekter. LEARNMARK Horsens og Roskilde Handelsskole vil bl.a. fortælle om de forretningsmodeller, de arbejder med i relation til digitalisering af kursusudbuddet, som deltagere i HAKLs projekter.

Et andet væsentligt element i digitaliseringen, som også vil blive drøftet på møderne, er digitale test i AMU.