3 nye kurser målrettet personlige trænere

Personlige trænere kan opkvalificeres til at støtte konkurrence- og udholdenhedsatleter i deres vej mod deltagelse i konkurrencer.

 

3 nye godkendte AMU-kurser målrettet personlige trænere, kan nu udbydes af Tradium i Randers, Next - Uddannelse København og Hansenberg i Kolding.
Det drejer sig om:

48 323 Træning og ernæring til fitnesskonkurrenceatleter, 2 dage
48 324 Træning og ernæring til udholdenhedsatleter, 2 dage
48 322 Idrætspsykologi til personlig træning, 1 dag

Ud over den uovertrufne fokus på ernæringsdelen, fokuserer de nye kurser også på de psykologiske aspekter ved de intensive træningsforløb, nærmere bestemt, hvilke forandringer atleten selv skal være forberedt på at gennemgå ved træning, og hvad det kan betyde for atletens nærmeste omgangskreds.

Kurserne er udviklet af undervisere fra Tradium og Next i kølvandet af, at atletikkonkurrencer boomer og personlige trænere skal stå klar med de rette anbefalinger og gode råd, når hypertrofi-træning skal tilrettelægges. Personlige trænere møder derfor mere end nogensinde før kunder, der har brug for gode råd og vejledning til opbygning af muskelmasse og tilrettelæggelse og af træningsprogrammet der sikrer det ønskede performance til konkurrencen.

Kurserne kan kombineres med mange andre kurser målrettet trænere, læs nærmere på amukurs.dk og Personlig træning