Fem glade detailhandelsvindere ved Skills 2016

Christina Pedersen fra Blomsterværket Pindstrup og Handelsfagskolen samt grundforløbselever Chris Patrick Forsé, Poul Møllnitz Petersen, Casper Georg Stets og Helena Hansen fra Selandia CEU løb med sejren ved årets DM i Skills i Fredericia.

 

De merkantile uddannelser viste fanen med to konkurrencediscipliner inden for Detailhandelsuddannelsen: Uddannelsens grundforløbselever og specialet blomsterdekoratør.

Seks kommende blomsterdekoratører deltog, og ikke mindre end 60 grundforløbselever fra 15 skoler fra hele landet var repræsenteret. Mange af uddannelsens profiler var repræsenteret i butikkerne, der var opstillet til konkurrencen.

Det faglige Udvalg for Detailhandelsuddannelser ønsker alle vinderene et stort tillykke med de flotte præstationer. Samtidig ønsker Udvalget også at sige tak til alle øvrige deltagende elever, deres lærere, og alle på skolerne, der har lagt et kæmpe stykke arbejde i at få arrangementet gennemført. Uden opbakning fra lokale virksomheder ville det ikke have været muligt at indrette de mange butiksmiljøer med store udvalg af varer. Der skal derfor også lyde en tak til virksomhederne, der har doneret og udlånt varer og butiksfaciliteter til eleverne.