Analyse og afdækning af bæredygtighed i efteruddannelse på HAKLs område

 

Young plant growing in the morning Young plant growing in the morning light and green bokeh background  , new life growth ecology concept green transition stock pictures, royalty-free photos & images

Analyse og anbefalinger af kompetencebehov ved grøn omstilling og bæredygtighed

HAKL har afsluttet analyse, der har afdækket hvordan arbejdsfunktioner og kompetencekrav til salgs- og kundemedarbejdere, indkøbs- og logistikassistenter, økonomimedarbejdere, administrative medarbejdere i det private såvel som det offentlige påvirkes af bæredygtighed og ændrede forretningsmodeller.

Læs mere om de spændende megatrends, kompetencebehov og jobprofiler samt anbefalinger i denne afsluttende projektrapport eller i den korte præsentation.

HAKL har udarbejdet en PIXI-udgave af rapporten, som har fokus på megatrends inden for bæredygtighed og grøn omstilling samt kompetencer og kompetenceportræt i forhold til den grønne omstilling på det merkantile område. For ydeligere uddybning af problemstillinger henvises til ovenstående rapport udarbejdet af Center for Cirkulær økonomi og BDO.

Webinar 10. maj - Bæredygtighed og grøn omstilling

På webinar den 10. maj om "Bæredugtighed og grøn omstilling"præsenterede Gitte Haar fra Center for cirkulær økonomi og Birgitte Hoberg Sloth fra BDO megatrends og krav til ændring af forretningsmodeller i forbindelse med bæredygtighed og grøn omstilling samt hvordan arbejdsfunktioner og kompetencekrav til salgs- og kundemedarbejdere, indkøbs- og logistikassistenter, økonomimedarbejdere, administrative medarbejdere i det private såvel som det offentlige påvirkes af grøn omstilling og bæredygtighed. 

Præsentationen fra webinar.

Se eller gense webinaret her.: