Høringer

Høring af uddannelsesordninger

Erhvervsuddannelsesloven fastlægger, at de faglige udvalg skal give de udbydende skoler inden for erhvervsuddannelserne mulighed for at udtale sig om udvalgenes udkast til uddannelsesordning med henblik på inddragelse af skolens vurdering af, hvorvidt uddannelsen kan gennemføres inden for de økonomiske rammer for uddannelsen.

Høringens formål er dermed en vurdering af ændringerne set i forhold til de økonomiske rammer.

  • 4, stk. 7. Før uddannelsesordningen fastsættes eller ændres, skal det faglige udvalg give den enkelte skole, som er godkendt til at udbyde det pågældende hovedforløb, lejlighed til at udtale sig om udvalgets udkast til uddannelsesordning med henblik på inddragelse af skolernes vurdering af, hvorvidt uddannelsesordningen kan gennemføres inden for de økonomiske rammer for uddannelsen. Høringsperioden er mindst 4 uger. (uddrag af bekendtgørelse om erhvervsuddannelser)

De faglige udvalg i Uddannelsesnævnet sender mail til de godkendte skolers hovedmailadresser, når udvalgenes udkast er klar til høring. Udkastene kan hentes nedenfor, hvor også den 4 ugers høringsfrist er angivet for de enkelte udkast.

Når høringen er gennemført, behandler Børne- og Undervisningsministeriet udkastet, og herefter udstedes uddannelsesordningen. Den endelige version af uddannelsesordningen kan hentes på Hent Data (stil.dk). Udkastene nedenfor er derfor ikke den endelige version af uddannelsesordningen.

 

Aktuelle høringer

1912 Det faglige Udvalg for Kontoruddannelser

Det faglige Udvalg for Kontoruddannelser hører hermed justeringer i ovennævnte uddannelsesordning.
Justeringerne er nærmere beskrevet indledningsvist i uddannelsesordningens forside.

Eventuelle kommentarer bedes sendt elektronisk til adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 26. maj 2022.

Uddannelsesordning: 1912 - Kontoruddannelsen med specialer:

Forside              Fag                      Oplæring                  Oversigt

 

1952 Det faglige Udvalg for Detailhandelsuddannelser

Det faglige Udvalg for Detailhandelsuddannelser hører hermed justeringer i ovennævnte uddannelsesordning.
Justeringerne er nærmere beskrevet indledningsvist i uddannelsesordningens forside.

Eventuelle kommentarer bedes sendt elektronisk til adressen Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest 14. juni 2022.

Uddannelsesordning: 1952 - Detailhandelsuddannelsen med specialer:

Forside       Oversigt