Høringer

Høring af uddannelsesordninger

Erhvervsuddannelsesloven fastlægger, at de faglige udvalg skal give de udbydende skoler inden for erhvervsuddannelserne mulighed for at udtale sig om udvalgenes udkast til uddannelsesordning med henblik på inddragelse af skolens vurdering af, hvorvidt uddannelsen kan gennemføres inden for de økonomiske rammer for uddannelsen.

Høringens formål er dermed en vurdering af ændringerne set i forhold til de økonomiske rammer.

  • 4, stk. 7. Før uddannelsesordningen fastsættes eller ændres, skal det faglige udvalg give den enkelte skole, som er godkendt til at udbyde det pågældende hovedforløb, lejlighed til at udtale sig om udvalgets udkast til uddannelsesordning med henblik på inddragelse af skolernes vurdering af, hvorvidt uddannelsesordningen kan gennemføres inden for de økonomiske rammer for uddannelsen. Høringsperioden er mindst 4 uger. (uddrag af bekendtgørelse om erhvervsuddannelser)

De faglige udvalg i Uddannelsesnævnet sender mail til de godkendte skolers hovedmailadresser, når udvalgenes udkast er klar til høring. Udkastene kan hentes nedenfor, hvor også den 4 ugers høringsfrist er angivet for de enkelte udkast.

Når høringen er gennemført, behandler Børne- og Undervisningsministeriet udkastet, og herefter udstedes uddannelsesordningen. Den endelige version af uddannelsesordningen kan hentes på Hent Data (stil.dk). Udkastene nedenfor er derfor ikke den endelige version af uddannelsesordningen.

 

Aktuelle høringer

Godkendte skoler kan indsende høringssvar til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. til følgende:

Der er ingen aktuelle høringer.