Et springbræt til en verden af muligheder

 

Med en detailhandelsuddannelse kan du...

 

Arbejde med salg og kunderådgivning i fysiske butikker

Uddannelsen giver dig viden, praktisk erfaring og nyttige redskaber til at varetage mange forskellige opgaver i de fysiske butikker. Du kan arbejde i forskellige brancher (tøj, dagligvarer, byggemarked, isenkram m.v.) og du kan kombinere dit arbejde med dine personlige interesser og vælge et job med salg af varer, som du brænder for.

Blive leder i detailhandlen

Ønsker du en lederstillinge, kan du vælge at bygge videre på din uddannelse med en overbygning som Retail Manager, der kvalficerer dig til lederstillinger i detailhandlen.

Arbejde kreativt som dekoratør/ blomsterdekoratør

Med en detailhandelsuddannelse som dekoratør eller blomsterdekoratør kan du udfolde dine kreative evner i detailhandlen.

Åbne din egen butik

Detailhandelsuddannelsen giver dig forståelse for og indblik i driften og opbygningen af en detailforretning. Så går du med en drøm om at åbne din egen butik, er uddannelsen det rette sted at hente praktisk erfaring og faglig viden til at realisere drømmen. 

Indgå i driften af webbutikker

Med en detailhandelsuddannelse i digital handel får du mulighed for at arbejde med e-handel til private kunder. Du kan både arbejde med de administrative opgaver omkring vedligeholdelse og optimering af shoppen og med markedsføringsrettede opgaver. 

Specialisere og videreuddanne dig

På detailhandelsuddannelsen kan du vælge forskellige valgfrie specialefag på ekpertniveau. Afslutter du fagene med en prøve på et akademi er du allerede godt på vej mod en akademiuddannelse. Detailhandelsuddannelsen med eux giver dig også mulighed for at søge ind på en videregående uddannelse.